reklama
estragon
mamusia synusia:P
oleśka ja sandałów nie cierpię, onlyjaponki na lato:-), ale na górskie wycieczki musiałam kupić (właściwie mąż mnie w zeszłym roku namówił), chociaż miałam je kilka razy na nogach, to mogę polecić firmę. Maż kupuje u nich 'adiadsy' i są nie-do-zdarcia;-). Ja mam coś w ten deseń(mam na myśli formę, kształt):
Merrell
Bali ostatnio jak szukałam do swojego pokoju lampy, to natknęłam się na ich stronę
Oświetlenie Wiszące - A∙TAK DESIGN - Oryginalne meble i oświetlenie dla domu, biura i ogrodu stworzone przez najlepszych projektantów. Sklep internetowy, salon sprzedaży, projektowanie (3/10) «only good design»
wiem, ceny są nie do przełknięcia, aczkolwiek chodzi mi o same pomysły, może można znaleźć coś podbniejszego w niźszej cenie?
Merrell
Bali ostatnio jak szukałam do swojego pokoju lampy, to natknęłam się na ich stronę
Oświetlenie Wiszące - A∙TAK DESIGN - Oryginalne meble i oświetlenie dla domu, biura i ogrodu stworzone przez najlepszych projektantów. Sklep internetowy, salon sprzedaży, projektowanie (3/10) «only good design»
wiem, ceny są nie do przełknięcia, aczkolwiek chodzi mi o same pomysły, może można znaleźć coś podbniejszego w niźszej cenie?
znalazłam taką, tylko końcówki poukładane bardziej nieregularnie, bo tu ktos od linijki poukładał
NOWA LAMPA SUFITOWA GLOBO globo BELLUNO 68174-12 (2450697815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWA LAMPA SUFITOWA GLOBO globo BELLUNO 68174-12 (2450697815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Wlaśnie weszłam na stronkę ecco i chyba znalazłam, no i ta cena! Poprzednie za 300zł kupiłam a tu połowa mniej!:
Vibration Ii Sandal (Chili Red/black) ECCO - Oficjalny Sklep Internetowy ECCO Polska
Vibration Ii Sandal (Chili Red/black) ECCO - Oficjalny Sklep Internetowy ECCO Polska
Oleśka1977
Podobają mi się te, ale przecież to zapięcie na przegubie za bardzo skróci mi moją i tak krótką nóżkę...
Podobają mi się te, ale przecież to zapięcie na przegubie za bardzo skróci mi moją i tak krótką nóżkę...
a ja mam to gdzieś i czasem zakładam podobne buty, aczkolwiek w tym roku zasuwam w koturnach 10 cm i 2 cm platforma i chodzi się bardzo wygodnie i stabilnie
Oleśka1977
Ale ty jesteś szczupła i to inaczej wygląda, a ja nie dość, że nogi jak słoń to jeszcze krótkie. Jakbym miała krótkie ale szczupłe to inna rozmowa w ogóle.
No i mam jeszcze taki problem, że mam małe (niskie) podbicie i jak zakładam większość butów to od razu przelatują mi do przodu przez paski i palcami grzebię w ziemi. Obcas tym bardziej wypchnie mi nogę z buta, no nie? Ech, dlatego muszę przymierzyć a nie brać w ciemno....
No i mam jeszcze taki problem, że mam małe (niskie) podbicie i jak zakładam większość butów to od razu przelatują mi do przodu przez paski i palcami grzebię w ziemi. Obcas tym bardziej wypchnie mi nogę z buta, no nie? Ech, dlatego muszę przymierzyć a nie brać w ciemno....
Agnieszka77
Fanka BB :)
Dziś też byłam w ecco i mają właśnie obnizki 50% i nabyłam Nadii buciki na jesień za 119 zł rozmiar 24 :-)
Mimic (White/light Silver) ECCO - Oficjalny Sklep Internetowy ECCO Polska
a to moje clarksy kupione tydzień temu :-) czekałam na obniżkę,ale dłużej się nie dało...;-)
Kolekcja damska 2012 � Smart � SEQUIN SPARKLE - Hebanowy
Mimic (White/light Silver) ECCO - Oficjalny Sklep Internetowy ECCO Polska
a to moje clarksy kupione tydzień temu :-) czekałam na obniżkę,ale dłużej się nie dało...;-)
Kolekcja damska 2012 � Smart � SEQUIN SPARKLE - Hebanowy
....ja to już zgłupiałam, jaki rozmiar ma Franek... z każdej firmy inny Agnieszka, bardzo fajne Nadiowe buciki I Twoje koturny też Oleśka, ja też jestem niespecjalnie mocna w butach tego typu, tak jak Estragon noszę w lecie najczęściej japonki, ale te mają super kolor...!
reklama
estragon
mamusia synusia:P
No to ja już noszę sandały. Mąż kupił sobie dzisiaj w sizerze sandały timbarlanda, a że była promo, że druga para japonek lub sandałów 50% taniej, to żal było nie skorzystać I mam takie, tyle że w jasnym kolorze:
Women's Kawaii Sandal (Black/black-titanium) ECCO - Oficjalny Sklep Internetowy ECCO Polska
Women's Kawaii Sandal (Black/black-titanium) ECCO - Oficjalny Sklep Internetowy ECCO Polska