reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
oleśka ja sandałów nie cierpię, onlyjaponki na lato:-), ale na górskie wycieczki musiałam kupić (właściwie mąż mnie w zeszłym roku namówił:confused2:), chociaż miałam je kilka razy na nogach, to mogę polecić firmę. Maż kupuje u nich 'adiadsy' i są nie-do-zdarcia;-). Ja mam coś w ten deseń(mam na myśli formę, kształt):
Merrell

Bali ostatnio jak szukałam do swojego pokoju lampy, to natknęłam się na ich stronę
Oświetlenie Wiszące - A∙TAK DESIGN - Oryginalne meble i oświetlenie dla domu, biura i ogrodu stworzone przez najlepszych projektantów. Sklep internetowy, salon sprzedaży, projektowanie (3/10) «only good design»
wiem, ceny są nie do przełknięcia, aczkolwiek chodzi mi o same pomysły, może można znaleźć coś podbniejszego w niźszej cenie?

Podobają mi się te, ale przecież to zapięcie na przegubie za bardzo skróci mi moją i tak krótką nóżkę...
ec354213_coral_57349.jpg

Ale ty jesteś szczupła i to inaczej wygląda, a ja nie dość, że nogi jak słoń to jeszcze krótkie. Jakbym miała krótkie ale szczupłe to inna rozmowa w ogóle.:tak:
No i mam jeszcze taki problem, że mam małe (niskie) podbicie i jak zakładam większość butów to od razu przelatują mi do przodu przez paski i palcami grzebię w ziemi. Obcas tym bardziej wypchnie mi nogę z buta, no nie? Ech, dlatego muszę przymierzyć a nie brać w ciemno....

....ja to już zgłupiałam, jaki rozmiar ma Franek... z każdej firmy inny:baffled: Agnieszka, bardzo fajne Nadiowe buciki:tak: I Twoje koturny też:tak: Oleśka, ja też jestem niespecjalnie mocna w butach tego typu, tak jak Estragon noszę w lecie najczęściej japonki, ale te mają super kolor...!

reklama
Do góry