reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga - w stradivariusie powinnaś mieć rozmiar s, a spodnie r. 34 albo i 32 (tak mi się wydaje)
No wlasnie bluzki obstawiam S ze spodnica mam problem i to spory. R. 34 w pasie za ciasna, w biodrach 3 cm za luzna, r. 36 w pasie dobra, w biodrach utopie sie..
wiec jesli nie przymierze,to nie mam co ogladac:sorry2:

A co do bluzek, to wlansie zastanawiam sie nad ta przeswitujaca :-)
i na stronce wpadla mi w oko ta
Bluzka z szydełkowym motywem na ramieniu - KOSZULKI - KOLEKCJA -Stradivarius Polska

Widzialas moze na zywo jak sie prezentuje?

Aga, u mnie też paczka ma być 03.07:tak:

Malina
, fajowe zakupy, szczególnie podoba mi się kiecka z Zary i prześwitująca bluzka ze Stradivarisua. Gdybym miała mniejszy cycek, to na bank wzięłabym tą, którą masz do oddania, ale się nie zapnę:dry:

Julita, sukienka może fajnie się prezentować:tak:

A podasz dokładne rozmiary? Bo ja z tymi rozmiarówkami waham się od XS do S, a z bluzkami to cały cyrk bo cycki mi się wchłonęły :-D:-D

jeśli tak to znaczy, że nie opadły - SZCZĘŚCIARA:-D;-)

Aga, u mnie też paczka ma być 03.07:tak:

Malina
, fajowe zakupy, szczególnie podoba mi się kiecka z Zary i prześwitująca bluzka ze Stradivarisua. Gdybym miała mniejszy cycek, to na bank wzięłabym tą, którą masz do oddania, ale się nie zapnę:dry:

:tak:

ale że Ty rozmiar S nosisz??? bo stadivarius ma strasznie malusie te rozmiary...S - to normalne chyba z XXS jest:szok:

Dziewczyny nie wiem co się dzieje,ale gdy wczoraj weszłam do zary,to byłam w szoku,ze jest tyle towaru,pełne rozmiarówki i mało ludzi.Chyba kryzys wszystkich dopadł :-( W zeszłym roku były puste półki,a teraz ?? Chociaż ja też nie poszalałam,mocno się ograniczam,kupiłam dziewczynom kilka rzeczy i croksy,Nadii z Dorą,a Julce z hello kitty.Jeszcze Nadii sandałki w ecco i sobie sandały na koturnie w clarksie.W zeszłym roku szalałam więcej...ehhh...

A podasz dokładne rozmiary? Bo ja z tymi rozmiarówkami waham się od XS do S, a z bluzkami to cały cyrk bo cycki mi się wchłonęły :-D:-D
hejka, w cycach - pad pachami jest 43,5 cm X 2, koszula jest bardzo bardzo fajna, ale ja wzięłam dwie, ale trochę inne fasony

i na stronce wpadla mi w oko ta
Bluzka z szydełkowym motywem na ramieniu - KOSZULKI - KOLEKCJA -Stradivarius Polska

Widzialas moze na zywo jak sie prezentuje?
no niestety nie widziałam, więc Ci nic nie napiszę
nie widzialyscie gdzieś fajnych tunik lub dłuższych podkoszulek?
ooo sporo tego teraz, w każdej sieciówce znajdziesz coś takiego

Malina
no RACZEJ!!!! że się nie zapniesz!!! hehe

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry