reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga - w stradivariusie powinnaś mieć rozmiar s, a spodnie r. 34 albo i 32 (tak mi się wydaje)
No wlasnie bluzki obstawiam S ze spodnica mam problem i to spory. R. 34 w pasie za ciasna, w biodrach 3 cm za luzna, r. 36 w pasie dobra, w biodrach utopie sie..
wiec jesli nie przymierze,to nie mam co ogladac:sorry2:

A co do bluzek, to wlansie zastanawiam sie nad ta przeswitujaca :-)
i na stronce wpadla mi w oko ta
Bluzka z szydełkowym motywem na ramieniu - KOSZULKI - KOLEKCJA -Stradivarius Polska

Widzialas moze na zywo jak sie prezentuje?

Aga, u mnie też paczka ma być 03.07:tak:

Malina
, fajowe zakupy, szczególnie podoba mi się kiecka z Zary i prześwitująca bluzka ze Stradivarisua. Gdybym miała mniejszy cycek, to na bank wzięłabym tą, którą masz do oddania, ale się nie zapnę:dry:

Julita, sukienka może fajnie się prezentować:tak:

A podasz dokładne rozmiary? Bo ja z tymi rozmiarówkami waham się od XS do S, a z bluzkami to cały cyrk bo cycki mi się wchłonęły :-D:-D

jeśli tak to znaczy, że nie opadły - SZCZĘŚCIARA:-D;-)

Aga, u mnie też paczka ma być 03.07:tak:

Malina
, fajowe zakupy, szczególnie podoba mi się kiecka z Zary i prześwitująca bluzka ze Stradivarisua. Gdybym miała mniejszy cycek, to na bank wzięłabym tą, którą masz do oddania, ale się nie zapnę:dry:

:tak:

ale że Ty rozmiar S nosisz??? bo stadivarius ma strasznie malusie te rozmiary...S - to normalne chyba z XXS jest:szok:

Dziewczyny nie wiem co się dzieje,ale gdy wczoraj weszłam do zary,to byłam w szoku,ze jest tyle towaru,pełne rozmiarówki i mało ludzi.Chyba kryzys wszystkich dopadł :-( W zeszłym roku były puste półki,a teraz ?? Chociaż ja też nie poszalałam,mocno się ograniczam,kupiłam dziewczynom kilka rzeczy i croksy,Nadii z Dorą,a Julce z hello kitty.Jeszcze Nadii sandałki w ecco i sobie sandały na koturnie w clarksie.W zeszłym roku szalałam więcej...ehhh...

A podasz dokładne rozmiary? Bo ja z tymi rozmiarówkami waham się od XS do S, a z bluzkami to cały cyrk bo cycki mi się wchłonęły :-D:-D
hejka, w cycach - pad pachami jest 43,5 cm X 2, koszula jest bardzo bardzo fajna, ale ja wzięłam dwie, ale trochę inne fasony

i na stronce wpadla mi w oko ta
Bluzka z szydełkowym motywem na ramieniu - KOSZULKI - KOLEKCJA -Stradivarius Polska

Widzialas moze na zywo jak sie prezentuje?
no niestety nie widziałam, więc Ci nic nie napiszę
nie widzialyscie gdzieś fajnych tunik lub dłuższych podkoszulek?
ooo sporo tego teraz, w każdej sieciówce znajdziesz coś takiego

Malina
no RACZEJ!!!! że się nie zapniesz!!! hehe

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry