reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
zaszalałam dziś i kupiłam sobie kostium kąpielowy, dwuczęściowy House Sklep - Strój kąpielowy
tylko w domu uświadomiłam sobie gdzie ja w nim pójdę:no: jak ja taka zakompleksiona :zawstydzona/y:
No chyba żartujesz? Ja wzięłam ze sobą 5 kostiumów i żałuję, że wzięłam jakiekolwiek inne ubrania, bo tylko w tym pomykam:p a teraz zobacz jak ja wyglądam a jak ty!! Weż te kompleksy spal, wyrzuć albo zakop.

zaszalałam dziś i kupiłam sobie kostium kąpielowy, dwuczęściowy House Sklep - Strój kąpielowy
tylko w domu uświadomiłam sobie gdzie ja w nim pójdę:no: jak ja taka zakompleksiona :zawstydzona/y:

super ;) ischowaj sie z kompleksami ;) kto jak kto ale ty nie masz co narzekac.

PS. pamietam o zdjeciach ale ciagle czasu brak ;/ obiecuje wrzucic najpozniej w niedziele

Malina,afi jak z rozmiarami w stradivariusie? Bo dorzucilam wczoraj sobie kilka bluzek, sweter i spodnice do koszyka r. s , mialamzamawiac i sie wstrzymalam, bo nie wiem, ak tam rozmiarowka,niby jest tabela rozmiarow,ale cos mnie nie przekonuje...

Aga, ja się przejechałam na rozmiarówce stradivariusa... mierzyłam kilka bluzek tego samego fasonu i w tym samym rozmiarze i każda była inna.... ja pociążowo jeszcze... ostatecznie wzięłam to średnie L (było też za ciasne L i L, w którym się topiłam:-D)

ja w stradivariusie wzięłam tę:
Koszula z karczkiem i koronkowym wykończeniem - BEZ RĘKAWÓW - KOSZULE - KOLEKCJA -Stradivarius Polska

i dwa topy

kupiłam jeszcze dwie spódnice w reserved i koszulkę, ale nie ma ich na stronce... będą do obejrzenia na zdjęciach wakacyjnych :)

A ja proszę o polecenie fajnych sandałów. Mają być mega wygodne i paski muszą być tak ustawione, żeby mi nogi nie skracały. Niestety moje sandały ecco, które kocham miłością niespotykaną kończą swój żywot:-(
Chcialam takie same, ale niestety zmienili nieco fason i już są kiepskie:/ inne własnie skracały nogę, bo miały pasek przez kostkę i przegub. Nic nie mogę znaleźć....

reklama
Do góry