reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja kupiłam dzieciakom książki w Biedronce baśnie braci Grimm i Andersena, do tego córa dostała bluzkę, młody 3 gumowe dinozaury z Pepco, a wczoraj zabrałam ich do ZOO (bo w 1.06 to pewnie będzie dużo ludzi).

Wapi,szepnij mi ,w tym Pepco jest coś ciekawego w ogóle,bo byłam w takowym w Konstantynowie kiedyś i powiem CI że no no jestem pod wrażeniem

Wapi,szepnij mi ,w tym Pepco jest coś ciekawego w ogóle,bo byłam w takowym w Konstantynowie kiedyś i powiem CI że no no jestem pod wrażeniem
kurczaku ja nie wampi ale powiem że mnie ostatnio bardzo spodobały się ubranka z pepko:) kupiłam małej bluzeczki, geterki i sukienkę:) te granatową za całe 7,90:)

Przyłączam sie do fanów Pepco ;) Oprócz ubranek fajne rzeczy do domu sa. No i czasem zdarzaja sie zabawki. Kupilam malej chomika - podróbe Zhu-Zhu Pets. Chciałam spr czy tego typu zabawka sie sprawdzi i jak tak to byl plan kupic oryginalnego Zhu-Zhu. Chomik z Pepco rewelka. Nawet rzucanie przez pokój go nie zepsuło ;)a kosztował 24 zł....

Na dzien dziecka - nie mam pojecia, bo wczesniej ejszcze urodziny.

Też się pozytywnie zaskoczyłam Pepco, kupiłam ostatnio par rzeczy do domu i Tosi trampy, jakieś zabawki, wszystko daje radę:-)

O to superowo,czyli warto się wybrać koło leklerka w Łodzi,bo ja o tym wiem,są jeszcze gdzieś te pepco w Łodzi u nas?
A wtedy mieliśmy mojego siostrze kupić coś na 50-tkę i znajoma nam popowiedziała ten w Konstantymowie,no to my długa tam i naprawdę jestem w szoku.Za dużo wtedy nie oglądłam,bo Pitek był marudny,ale fajoską koszulkę też ma stamtąd
Jak w końcu się zgarnę,albo mi która kopa zasadzi ,zebym jakie zdjecia Pitkowe wsadzić w grupę to Wam zapodam Pitka w tej koszulce.Normalnie sikam za nim :-D jak go w to ubieram,mój przystojniacha :zawstydzona/y:

Agi,dzisiaj juz sił niet,postaram się jutro co wygmerać Pitkowego pepcowego i urodzinowego zarazem

W tym pepco jeszcze kupiłam stojak na sztućce,taki metalowy za....10 złociszy,musiała mi 2 razy pykać na kasie,bo nie mogłam uwierzyć ,ze on za 10 złociszy

reklama
Widzę, że dziewczyny już odpisały, więc tylko potwierdzę, że za każdym razem można na coś fajnego i w dobrej cenie trafić. Ciuszki fajne, zabawki. Ja często kupuje córci bieliznę, teraz młodemu też i skarpetki Yorker, bo tam są za 2,99 para a u mnie na osiedlowym ryneczku po 3,5-4 więc na kilku sztukach się opłaca.

Wg strony pepco w Łodzi są 4 sklepy, oprócz tego przy LEclercu jeszcze na Przędzalnianej 124, Wyszyńskiego 107, Tamka 3. Jest też w Zgierzu na Kuraku.

Do góry