reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja kupiłam dzieciakom książki w Biedronce baśnie braci Grimm i Andersena, do tego córa dostała bluzkę, młody 3 gumowe dinozaury z Pepco, a wczoraj zabrałam ich do ZOO (bo w 1.06 to pewnie będzie dużo ludzi).

Wapi,szepnij mi ,w tym Pepco jest coś ciekawego w ogóle,bo byłam w takowym w Konstantynowie kiedyś i powiem CI że no no jestem pod wrażeniem

Wapi,szepnij mi ,w tym Pepco jest coś ciekawego w ogóle,bo byłam w takowym w Konstantynowie kiedyś i powiem CI że no no jestem pod wrażeniem
kurczaku ja nie wampi ale powiem że mnie ostatnio bardzo spodobały się ubranka z pepko:) kupiłam małej bluzeczki, geterki i sukienkę:) te granatową za całe 7,90:)

Przyłączam sie do fanów Pepco ;) Oprócz ubranek fajne rzeczy do domu sa. No i czasem zdarzaja sie zabawki. Kupilam malej chomika - podróbe Zhu-Zhu Pets. Chciałam spr czy tego typu zabawka sie sprawdzi i jak tak to byl plan kupic oryginalnego Zhu-Zhu. Chomik z Pepco rewelka. Nawet rzucanie przez pokój go nie zepsuło ;)a kosztował 24 zł....

Na dzien dziecka - nie mam pojecia, bo wczesniej ejszcze urodziny.

Też się pozytywnie zaskoczyłam Pepco, kupiłam ostatnio par rzeczy do domu i Tosi trampy, jakieś zabawki, wszystko daje radę:-)

O to superowo,czyli warto się wybrać koło leklerka w Łodzi,bo ja o tym wiem,są jeszcze gdzieś te pepco w Łodzi u nas?
A wtedy mieliśmy mojego siostrze kupić coś na 50-tkę i znajoma nam popowiedziała ten w Konstantymowie,no to my długa tam i naprawdę jestem w szoku.Za dużo wtedy nie oglądłam,bo Pitek był marudny,ale fajoską koszulkę też ma stamtąd
Jak w końcu się zgarnę,albo mi która kopa zasadzi ,zebym jakie zdjecia Pitkowe wsadzić w grupę to Wam zapodam Pitka w tej koszulce.Normalnie sikam za nim :-D jak go w to ubieram,mój przystojniacha :zawstydzona/y:

Agi,dzisiaj juz sił niet,postaram się jutro co wygmerać Pitkowego pepcowego i urodzinowego zarazem

W tym pepco jeszcze kupiłam stojak na sztućce,taki metalowy za....10 złociszy,musiała mi 2 razy pykać na kasie,bo nie mogłam uwierzyć ,ze on za 10 złociszy

reklama
Widzę, że dziewczyny już odpisały, więc tylko potwierdzę, że za każdym razem można na coś fajnego i w dobrej cenie trafić. Ciuszki fajne, zabawki. Ja często kupuje córci bieliznę, teraz młodemu też i skarpetki Yorker, bo tam są za 2,99 para a u mnie na osiedlowym ryneczku po 3,5-4 więc na kilku sztukach się opłaca.

Wg strony pepco w Łodzi są 4 sklepy, oprócz tego przy LEclercu jeszcze na Przędzalnianej 124, Wyszyńskiego 107, Tamka 3. Jest też w Zgierzu na Kuraku.

Do góry