reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny macie do polecenia jakies fajne narzędzia?? Nie wiem jakiś zestaw albo cos w tym stylu, bo młody jeszcze nic takiego nie ma a chciałabym mu kupić

reklama
My chyba na Dzień Dziecka "symbolicznie" kupimy jakieś wagony do kolejki. Franek dostał teraz tyle zabawek, że nie ma sensu wymyślać na siłę, a nie mam pomysłu na nic odkrywczego... od mojej mamy dostał już ciuchy i nowy wagon- zgadnijcie, z czego bardziej się cieszył:-D

reklama
Tym razem juz nie uda mi sie wykorzystac rabatu z rekids mam szlaban na ubranka.
Stwierdziłam tez ze na dzien dziecka nic malej nie kupuje bo zabawki ja nie bawia bo woli na dworze siedziec. A tandetnego rowerka jej nie kupie bo zwyczajnie szkoda kasy moze za rok bedzie lepiej.

Do góry