reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
powiem wam ze ja tez lubie kupowac w pepco maj fajne ciuszki za fajne pienieiniadze.
estragon
mamusia synusia:P
Podpinam sie pod pytanie:-)dziewczyny macie do polecenia jakies fajne narzędzia?? Nie wiem jakiś zestaw albo cos w tym stylu, bo młody jeszcze nic takiego nie ma a chciałabym mu kupić
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Co kupujecie maluchom na dzien dziecka?
Ja nie mam pomyslu
Hulajnogę trójkołową;-)
My chyba na Dzień Dziecka "symbolicznie" kupimy jakieś wagony do kolejki. Franek dostał teraz tyle zabawek, że nie ma sensu wymyślać na siłę, a nie mam pomysłu na nic odkrywczego... od mojej mamy dostał już ciuchy i nowy wagon- zgadnijcie, z czego bardziej się cieszył
droga redakcjo co mam teraz zrobić?
kupiłam te crocsy, nie mogłam się powstrzymac w zasadzie
CROCS JAPONKI 25/26 (2365311370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są za duże, mimo, że Leon ma 15,5 cm stopę
1. odesłać sprzedawcy korzystając z 10 dniowego prawa do zwrotu?
2. zostawić na drugi rok?
3. odsprzedać? najsłabsza opcja, bo nie dostanę tej kwoty
kupiłam te crocsy, nie mogłam się powstrzymac w zasadzie
CROCS JAPONKI 25/26 (2365311370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są za duże, mimo, że Leon ma 15,5 cm stopę
1. odesłać sprzedawcy korzystając z 10 dniowego prawa do zwrotu?
2. zostawić na drugi rok?
3. odsprzedać? najsłabsza opcja, bo nie dostanę tej kwoty
wiolan
PODWÓJNA MAMA
bali, odeslalabym.. za rok to kupisz rozmiar jaki bedzie akurat dla Leona... a te mogą byc jednak za male w przyszlym roku
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Info od wiolan.
W Tesco są te super koniki Pony, których linki wklejała na głównym. Tyle że w Tesco sa po 49,99!!!!!!
W Tesco są te super koniki Pony, których linki wklejała na głównym. Tyle że w Tesco sa po 49,99!!!!!!
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Tym razem juz nie uda mi sie wykorzystac rabatu z rekids mam szlaban na ubranka.
Stwierdziłam tez ze na dzien dziecka nic malej nie kupuje bo zabawki ja nie bawia bo woli na dworze siedziec. A tandetnego rowerka jej nie kupie bo zwyczajnie szkoda kasy moze za rok bedzie lepiej.
Stwierdziłam tez ze na dzien dziecka nic malej nie kupuje bo zabawki ja nie bawia bo woli na dworze siedziec. A tandetnego rowerka jej nie kupie bo zwyczajnie szkoda kasy moze za rok bedzie lepiej.