reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

droga redakcjo co mam teraz zrobić?
kupiłam te crocsy, nie mogłam się powstrzymac w zasadzie
CROCS JAPONKI 25/26 (2365311370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są za duże, mimo, że Leon ma 15,5 cm stopę
1. odesłać sprzedawcy korzystając z 10 dniowego prawa do zwrotu?
2. zostawić na drugi rok?
3. odsprzedać? najsłabsza opcja, bo nie dostanę tej kwoty

O jaaaaaaa..... czadowe!!!!!!! Leosiowi nie przeszkadza, że o japonki? Franek się wkurzał, jak chcialam mu założyć japońce z NEXTA... A co do werdyktu, to przychylam się do zostawienia na nastepny rok;-)

reklama
Tylko do dziś ta promocja, jest w gazetce na stronie. Znając życie w moich teskaczach już ich nie ma...

kupic Ci????? moje tesco w polowie swojej objetosci oblozone tymi konikami... jak najazd koni:))))

ja ich w gazetce nie widzialam..., są, ale mniejszy zestaw i wazne do 16 czerwca

Ostatnia edycja:
Buuuu, zdrzemnęłam się... pewnie juz za późno na zgłoszenie do wiolan.......
a one takie cudne.....

doopa, pokazałam Jagodzie a ona nie chce:dry: a jeszcze wczoraj była w nich zakochana:sorry:

Ostatnia edycja:
no i mi babka odpisała, te z przodu, 2 zdjęcie jest błędnie wrzucone
i przez to pewnie nikt nie licytował,

wygrałam aukcje tadam!

reklama
Do góry