reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

droga redakcjo co mam teraz zrobić?
kupiłam te crocsy, nie mogłam się powstrzymac w zasadzie
CROCS JAPONKI 25/26 (2365311370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są za duże, mimo, że Leon ma 15,5 cm stopę
1. odesłać sprzedawcy korzystając z 10 dniowego prawa do zwrotu?
2. zostawić na drugi rok?
3. odsprzedać? najsłabsza opcja, bo nie dostanę tej kwoty

O jaaaaaaa..... czadowe!!!!!!! Leosiowi nie przeszkadza, że o japonki? Franek się wkurzał, jak chcialam mu założyć japońce z NEXTA... A co do werdyktu, to przychylam się do zostawienia na nastepny rok;-)

reklama
Tylko do dziś ta promocja, jest w gazetce na stronie. Znając życie w moich teskaczach już ich nie ma...

kupic Ci????? moje tesco w polowie swojej objetosci oblozone tymi konikami... jak najazd koni:))))

ja ich w gazetce nie widzialam..., są, ale mniejszy zestaw i wazne do 16 czerwca

Ostatnia edycja:
Buuuu, zdrzemnęłam się... pewnie juz za późno na zgłoszenie do wiolan.......
a one takie cudne.....

doopa, pokazałam Jagodzie a ona nie chce:dry: a jeszcze wczoraj była w nich zakochana:sorry:

Ostatnia edycja:
no i mi babka odpisała, te z przodu, 2 zdjęcie jest błędnie wrzucone
i przez to pewnie nikt nie licytował,

wygrałam aukcje tadam!

reklama
Do góry