reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
MARTINA jak jeszcze nie zaczęłaś moich to ja wymiękam
w next.com nie ma rozmiaru tych żółtych kaloszków, a pozostałe moje zakupy są na halensie, więc zakupy w next.com stają się bez sensu

aga - Jasiek nosi teraz 22 rozmiar, ale paputki ma na 15 cm i wcale nie są za duże. Ja też chcę te piankowe, bo chyba są dużo lżejsze od gumy i elastyczniejsze (potwierdzasz?). W sumie teraz skarpety nie będzie chyba nosił, bo już ciepło, a mi głównie na długi weekend/tydzień są potrzebne, bo jedziemy nad morze, wtedy będzie koło 20stopni. Gruba ta skarpeta?

Ok, czyli jednoczęściowy szfirowy, rozm. 92? A jak nie będzie jedno- to brać kurtkę albo spodnie?
tak, jak da rade to jednoczesciowy, a jak nie to kurtke i spodnie tak zeby to jakos pasowalo - zdaje sie na Ciebie. A w razie co , jak bedziesz w sklepie to dzwon do mnie :-)
aga - Jasiek nosi teraz 22 rozmiar, ale paputki ma na 15 cm i wcale nie są za duże. Ja też chcę te piankowe, bo chyba są dużo lżejsze od gumy i elastyczniejsze (potwierdzasz?). W sumie teraz skarpety nie będzie chyba nosił, bo już ciepło, a mi głównie na długi weekend/tydzień są potrzebne, bo jedziemy nad morze, wtedy będzie koło 20stopni. Gruba ta skarpeta?
Potwierdzam, bardzo lekkie i bardzo elastyczne.
a skarpeta dosc gruba. W temp. 5 stopni stopa byla cieplutka.

reklama
Do góry