reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wiolan - czyli dla Ciebie ta bluzeczka w rozm 86/92, a dla Julity tunika na 98 (ale daj znać Julita jaki wzór, ten sam, który już Ci kupowałam???czy coś innego)
może zaleciałabym dziś lub jutro, by jeszcze skorzystać z tej zniżki -30%, może chcecie coś jeszcze dobrać???
malina chciałabym te w cienkie paseczki jeśli by taki był, no i bardzo bym chciała na tej promocji jeszcze:)

Julita, ale jeśli nie zbiorę zamówienia za min 100 pln to na tę zniżkę się nie załapię (bo ja już NIC nie kupuję), czyli nie chcesz bez promocji?
i o jaki cienkie paseczki Ci chodzi (może chodzi o tą drobna kratkę różowo-granatową??, bo tak teraz sobie przypominam, że była jeszcze kratka większa ale czerwono biała...)???? nie chodzi na pewno o taki sam wzór i kolor, który Ci już kupowałam???

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Julita, ale jeśli nie zbiorę zamówienia za min 100 pln to na tę zniżkę się nie załapię (bo ja już NIC nie kupuję), czyli nie chcesz bez promocji?
i o jaki cienkie paseczki Ci chodzi (może chodzi o tą drobna kratkę różowo-granatową??, bo tak teraz sobie przypominam, że była jeszcze kratka większa ale czerwono biała...)???? nie chodzi na pewno o taki sam wzór i kolor, który Ci już kupowałam???
no jeśli nie uda się na promocji no nie chcę;)
a wzór inny niż ten co już kupiłaś, jak afi dodawała zdjęcia to tam była biała w paseczki pionowe ale może być i w kratkę byle inny wzór.
dzięki

właśnie wcześniej myslałam o tych z 2 linka, tylko mi się wydaje, że one takie węższe były, prosta nogawka i prążki pionowe chyba były:sorry: kurde nie pamiętam...
i pewnie cos w stylu latek na kolanach??? to one leza na dziale dla wiekszych dzieci.. minimum od 92 rozmiaru.. ale 92 są mega dlugasne... a poza tym to cos ala łatka na kolanie ma kształt serca... więc chyba jednak nie o te chodzilo...:eek: ale mi rozkmina wyszła....:-D:-D

Malina, ja ta bluzeczke na 100% wezme.... nawet bez promocji... ale moze dobiore cos:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
rozmiar oczywiscie chyba 86/92 choć popatrz jakbyś dla swojej Tosi brała, bo to mają byc na za 3-4 miesiące, zeby nie byly za male, podobnie z tą poprzednią... bo coś kojarzę że one mogą być mniejsze niż normalnie...
a kolory tak jak sie w linkach wyswietlają...

i pewnie cos w stylu latek na kolanach??? to one leza na dziale dla wiekszych dzieci.. minimum od 92 rozmiaru.. ale 92 są mega dlugasne... a poza tym to cos ala łatka na kolanie ma kształt serca... więc chyba jednak nie o te chodzilo...:eek: ale mi rozkmina wyszła....:-D:-D

Malina, ja ta bluzeczke na 100% wezme.... nawet bez promocji... ale moze dobiore cos:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
rozmiar oczywiscie chyba 86/92 choć popatrz jakbyś dla swojej Tosi brała, bo to mają byc na za 3-4 miesiące, zeby nie byly za male, podobnie z tą poprzednią... bo coś kojarzę że one mogą być mniejsze niż normalnie...
a kolory tak jak sie w linkach wyswietlają...

wiola - wyślij mi na priv twój nr tel, jak bym miała dylemat w sklepie to dryndnę
aga - to ja nie wiem w taki razie co z tymi portkami...

wiolan, nie to nie te :-p
malina, ja ja w manu widziałam wtedy na dziale niemowlęcym i wisiały tam gdzie te kolorowe spodnie, więc może to też z tamtej kolekcji były?
jak będziesz w jakimś H&M to zerknij, jak będą, to będą jak nie to trudno.

reklama
Do góry