reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja też już skońćzyłam Martina, rozmiary bez zmian
co robimy z kasą? masz jakieś polskie konto?

Ostatnia edycja:
Estragon serio z tymi kurtkami zimowymi? A moze kombinezony tez by byly? Daloby rade, zebys dla nas tez cos z przecen kupila?
Były, były:tak:szafirowe i różowe, oprócz kurtek były też te spodnie od dwuczęściowych, ale tylko czerwone. Jaki rozmiar byś chciała? My w tym roku mieliśmy 80.

i jeszcze jedno pytanie do wonki...jaki rozmiar kupujesz stroju kąpielowego dla córy??? 1,5-2 czy już ten następny???

Powariowalyscie dziewczyny z zakupami-ale te ubranka co malina mi kupowala sa boskie

pochwal sie co ci malina ku[pila ;)

aga - mam pytanko.Pamiętam, ze kupiłaś Tomkowi kalosze z lemigo. Te z gumy, czy piankowe? Możesz powiedzieć orientacyjnie jak w ich numeracją? Bo na każdej aukcji co innego piszą. Planowałam kupić mu 22/23 i nie wiem ile to cm u nich. :confused:

te kalosze są u nas w CCC / Boti. Ja bym wziela 24/25 a i tak bylyby na styk. No ale mysmy kupowali ostatnio sportowe buty w rozm 25 wiec moja mała ma noge jak .....nie wiem kto, ale dużą.

jesoooo, przeleciałam nexta i pojechałam po całości... bierę się za eliminowanie, co by nie przekroczyć 50 funciaków

a ty jaki byś chciała kupić na przyszły rok?
ja będę brała 86. Nie wydaje mi się, żeby Karolek urósł więcej niż 6 cm przez te 7 miesięcy. A nawet gdyby urósł, to bez problemu odsprzedam za te pieniądze. Zawsze jak kupuje coś 'na zaś', to zostawiam papierowe metki:tak:.

Chyba 92 bo z zary mam tez juz kurtke na zime r. 24-36 mies.
Ok, czyli jednoczęściowy szfirowy, rozm. 92? A jak nie będzie jedno- to brać kurtkę albo spodnie?

reklama
Do góry