reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
MARTINA jak jeszcze nie zaczęłaś moich to ja wymiękam
w next.com nie ma rozmiaru tych żółtych kaloszków, a pozostałe moje zakupy są na halensie, więc zakupy w next.com stają się bez sensu

aga - Jasiek nosi teraz 22 rozmiar, ale paputki ma na 15 cm i wcale nie są za duże. Ja też chcę te piankowe, bo chyba są dużo lżejsze od gumy i elastyczniejsze (potwierdzasz?). W sumie teraz skarpety nie będzie chyba nosił, bo już ciepło, a mi głównie na długi weekend/tydzień są potrzebne, bo jedziemy nad morze, wtedy będzie koło 20stopni. Gruba ta skarpeta?

Ok, czyli jednoczęściowy szfirowy, rozm. 92? A jak nie będzie jedno- to brać kurtkę albo spodnie?
tak, jak da rade to jednoczesciowy, a jak nie to kurtke i spodnie tak zeby to jakos pasowalo - zdaje sie na Ciebie. A w razie co , jak bedziesz w sklepie to dzwon do mnie :-)
aga - Jasiek nosi teraz 22 rozmiar, ale paputki ma na 15 cm i wcale nie są za duże. Ja też chcę te piankowe, bo chyba są dużo lżejsze od gumy i elastyczniejsze (potwierdzasz?). W sumie teraz skarpety nie będzie chyba nosił, bo już ciepło, a mi głównie na długi weekend/tydzień są potrzebne, bo jedziemy nad morze, wtedy będzie koło 20stopni. Gruba ta skarpeta?
Potwierdzam, bardzo lekkie i bardzo elastyczne.
a skarpeta dosc gruba. W temp. 5 stopni stopa byla cieplutka.

reklama
Do góry