martina969
Filipowa mama
taaak, daj mi 2 godzinki - wyślę na priva
wonka - sorry, już doczytałam
spoko nie ma problemu, ja mam czas ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaak, daj mi 2 godzinki - wyślę na priva
wonka - sorry, już doczytałam
Były, byłyszafirowe i różowe, oprócz kurtek były też te spodnie od dwuczęściowych, ale tylko czerwone. Jaki rozmiar byś chciała? My w tym roku mieliśmy 80.Estragon serio z tymi kurtkami zimowymi? A moze kombinezony tez by byly? Daloby rade, zebys dla nas tez cos z przecen kupila?
a ty jaki byś chciała kupić na przyszły rok?Były, byłyszafirowe i różowe, oprócz kurtek były też te spodnie od dwuczęściowych, ale tylko czerwone. Jaki rozmiar byś chciała? My w tym roku mieliśmy 80.
Powariowalyscie dziewczyny z zakupami-ale te ubranka co malina mi kupowala sa boskie
aga - mam pytanko.Pamiętam, ze kupiłaś Tomkowi kalosze z lemigo. Te z gumy, czy piankowe? Możesz powiedzieć orientacyjnie jak w ich numeracją? Bo na każdej aukcji co innego piszą. Planowałam kupić mu 22/23 i nie wiem ile to cm u nich.
Chyba 92 bo z zary mam tez juz kurtke na zime r. 24-36 mies.Były, byłyszafirowe i różowe, oprócz kurtek były też te spodnie od dwuczęściowych, ale tylko czerwone. Jaki rozmiar byś chciała? My w tym roku mieliśmy 80.
ja będę brała 86. Nie wydaje mi się, żeby Karolek urósł więcej niż 6 cm przez te 7 miesięcy. A nawet gdyby urósł, to bez problemu odsprzedam za te pieniądze. Zawsze jak kupuje coś 'na zaś', to zostawiam papierowe metki.a ty jaki byś chciała kupić na przyszły rok?
Ok, czyli jednoczęściowy szfirowy, rozm. 92? A jak nie będzie jedno- to brać kurtkę albo spodnie?Chyba 92 bo z zary mam tez juz kurtke na zime r. 24-36 mies.
tunikę której nie ma na stroncepochwal sie co ci malina ku[pila