reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga - mam pytanko.Pamiętam, ze kupiłaś Tomkowi kalosze z lemigo. Te z gumy, czy piankowe? Możesz powiedzieć orientacyjnie jak w ich numeracją? Bo na każdej aukcji co innego piszą. Planowałam kupić mu 22/23 i nie wiem ile to cm u nich. :confused:

aga - mam pytanko.Pamiętam, ze kupiłaś Tomkowi kalosze z lemigo. Te z gumy, czy piankowe? Możesz powiedzieć orientacyjnie jak w ich numeracją? Bo na każdej aukcji co innego piszą. Planowałam kupić mu 22/23 i nie wiem ile to cm u nich. :confused:

Piankowe.
Mysle, ze 22/23 bedzie za male.
Tomek ma 24/25 bo kalosz ze skarpeta ma 15 cm a jak wyjmiesz skarpete to 16 cm.
A z kolei rozmiar 22/23 to ma skarpete 14 cm jak dobrze kojarze.
Tomek ma stope 14 dlatego wzielam mu te wieksze.

Martina niestety w galerii kazimierz tych spodni już nie było:no:.

My spodnie nadal kupujemy na dziale z mniejszymi ubrankami. Kupiłam Młodemu jeansy z szelkami (wreszcie!), podkoszulek i 2 czapy na lato:-). Kartę upominkową wręczyłam mojej siostrze, bo ma dzisiaj urodziny. Coż za oszczędność!:-D

Aaaaa i w KappAhlu jest zniżka 20% na obniżkę, czyli na każdy przeceniony towar:tak:. Kupiliśmy kilka par skarpet, chusteczkę pod szyję i bardzo fajny, gruby sweterek, który po obniżce kosztował 24 zł:cool:. Zastanawiam się jeszcze nad kurtką zimową na przyszły rok. Wszystko jest po 60 zł (-20%), więc wyjdzie 48 zł. To są te kurtki i spodnie z serii Kaxs- my mieliśmy w tym roku z tej serii kombinezon.

dziewczyny w kwestii butow z nexta
wlasnie przyszlo moje zamowienie i tak:
-crocsy 6 sa malutkie,wymieniamy na 7
-sandalki waziutkie z przodu,nozka sie nie miesci,do oddania
-te na slomkowym spodzie,waziutkie z przodu,nozka wyglada jak szynka w siatce,do oddania
-jeszcze japonki zostaly do przymierzenia,ale Nicky odmowila wspolpracy

czyli jestem w czarnej doopie z sandalkami dla dziecka a wakacje za 3 tygodnie

dzięki, ale wydaje mi się, że będą dobre te rozmiary, 6 jest za mala, bo na styk, 7 to minimum, a 8 wzięłam kalosze! i kapcie na później
więc luzik, nic nie zmieniam

reklama
Zastanawiam się jeszcze nad kurtką zimową na przyszły rok. Wszystko jest po 60 zł (-20%), więc wyjdzie 48 zł. To są te kurtki i spodnie z serii Kaxs- my mieliśmy w tym roku z tej serii kombinezon.

Czyli przecenione są zimowe kurtki, a nie te wiosenne, z tej serii?

dziewczyny w kwestii butow z nexta
wlasnie przyszlo moje zamowienie i tak:
-crocsy 6 sa malutkie,wymieniamy na 7
-sandalki waziutkie z przodu,nozka sie nie miesci,do oddania
-te na slomkowym spodzie,waziutkie z przodu,nozka wyglada jak szynka w siatce,do oddania
-jeszcze japonki zostaly do przymierzenia,ale Nicky odmowila wspolpracy

czyli jestem w czarnej doopie z sandalkami dla dziecka a wakacje za 3 tygodnie

Zaraz, zaraz, czy pisałaś, gdzie się wakacjujesz za te 3 tyg i ja coś ominęłam?? No to ja zmieniam te 2 pary espadryli na rozmiar 7! Martina, słyszysz??;-)

Do góry