reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ej to wasze dzieciaki mają 23 stopę ????
mój ma 22 butki, chociaż są ciut większe i myślałam, że ma mikroskopijną stópcie. może nie jest z nami aż tak źle ;-)

Mój nosi 21, stopa 13cm.

pokażę Wam zaraz co Lesław zbudował z duplo

Zobacz załącznik 452215

dżwigi pracują na 3 poziomach

Super budowla, zdolniacha.

Wzięłam z was przykład i wybrałam się na polowanie do h&m w sobotę, nakupowałam bluzeczek i spodenek na lato za 330zł (jako dalsza część prezentu dla młodego na chrzciny od pradziadków), zakupy podzieliłam na 2 części i dostałam 2 karty o wartości 30zł (za zakupy za minimum 150zł). Wczoraj zrobiłam powtórkę zakupową i skorzystałam z kart, kupiłam młodemu koszulkę i spodenki Polska i spodenki Hiszpanii (ze względu na to, że były niebieskie, więc mało brudliwe ;-)).

Z letnich zakupów zostały mi jeszcze tylko sandałki.

a któraś te buciki oglądała?
chodzi mi czy są stabilne
Product Detail | H&M PL

Julita - ja je widziałam, są mega sweet ale mnie trochę odstraszył materiał, z jakiego są wykonane - takie błyszczące tworzywo sztuczne, Tosi dość szybko poci się stópka więc u nas takie butki odpadają.
Ale stabilne są, tak się wydaje

wampi, chyba dostalas za zakupy za min. 100 PLN karte o wartosci 20 PLN ale ona do wykorzystania jest dopiero w okresie 10-17 kwietnia...
czy jakas inna promocje wyhaczylas?? bo ja takowej nigdzie nie zanotowałam naocznie..

reklama
no własnie ja tez dostałam 20zł za zakup powyżej 100zł
Mi tu ;-) Wczoraj o tym pisalam.

A co do kolorowych spodni to na czerwony bym sie nie zdecydowala. Za to zielone mi sie podobaly, ktorych ofkors nie bylo juz...Kupilam za to bezowe, wiec ma juz z tych cienkich bez i braz, podobaly mi sie jeszcze takie w pionowe paseczki, ale rozmiaru na Tomka tez nie bylo :-(

Do góry