reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny bo są 2 promocje za zakupy minimum 100zł dostaje się kartę o wartości 20zł do wykorzystania między 10 a 17 kwietnia, a za zakupy za minimum 150zł dostaje się kartę o wartości 30zł którą można wykorzystać od dnia wydania jej do 2 lat. Ja byłam w h&m w Manufakturze.

julita widziałam te buciki bardzo fajne i wyglądają na stabilne, dużo ludzi je kupowało.

reklama
jeśli chodzi o kolorowe spodnie to ja tez początkowo miałam trochę opory, ale jak zobaczyłam inne dzieciaczki jak wyglądają plus do tego całą sesję Dorianka w czerwonych i niebieskich to się zakochałam ( i w Dorianku, z resztą nie pierwszy raz :-) i w spodniach) Więc te lato będzie kolorowe, bo mam z nexta zielone i czerwone no i jak szczęście dopisze to Elwi kupi mi niebieskie :tak: Tak jak pisze Bali spodnie np. będą kolorowe a reszta garderoby może być już stonowana :-)

a gdzie te zdjęcia Dorianka? bo jakoś nie zauważyłam nigdzie :zawstydzona/y::sorry:

edit: w ciemno niebieskich widzę, a w czerwonych nie

Ostatnia edycja:
wampi, ja sie specjalnie wczoraj pytałam, czy to jedyna promocja w H&M z ta karta, babka mi powiedziała, że obecnie tylko ta jedna ze zakupy za min. 100 i dostaje sie karte za 20 PLN na zakupy miedzy 10 a 17 kwietnia... widocznie w Manufakturze H&M jako jedyni wprowadzili sobie dodatkową promocje... i moze tylko w sobotę...

No to ja się dopiszę do fanek kolorowych spodni na wiosnę i lato:happy: Jak patrzę na dziewczynki, które biegają w czerwonych, pomarańczowych, fioletowych sukienkach, to żałuję, że chłopaki są w większości skazane na szary, granatowy, czy ciemnozielony kolor... i dlatego nastawiłam się na kolorową wiosnę:tak: Oczywiście nie mam na myśli sraczki kolorystycznej!;-)

wiolan ja na początku zobaczyłam tą promocję z kartami 20zł i chciałam już ciuszki dzielić na 3, żeby załapać się na 3 karty ;-) ale dopatrzyłam się tej drugiej promocji z kartami 30zł (informacja wisiała nad kasą). Szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam wczoraj uwagi czy nadal jest ta promocja.

IMG_0004.jpg tu mam potwierdzenie wydania karty ;-)

Ostatnia edycja:
wiolan ja na początku zobaczyłam tą promocję z kartami 20zł i chciałam już ciuszki dzielić na 3, żeby załapać się na 3 karty ;-) ale dopatrzyłam się tej drugiej promocji z kartami 30zł (informacja wisiała nad kasą). Szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam wczoraj uwagi czy nadal jest ta promocja.
ale czy to na jedno nie wychodzi?
2x 150= 2karty po 30 =60zł
3x 100=3 karty po 20zł=60zł
chyba że jeszcze jakiś haczyk w tych promocjach jest:-p

julita wychodzi na to samo, ale karty 20zł można użyć tylko między 10 a 17 kwietnia, a karty 30zł tak jak mi powiedziała kasjerka są ważne od dnia zakupu przez 2 lata.

reklama
Do góry