reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny bo są 2 promocje za zakupy minimum 100zł dostaje się kartę o wartości 20zł do wykorzystania między 10 a 17 kwietnia, a za zakupy za minimum 150zł dostaje się kartę o wartości 30zł którą można wykorzystać od dnia wydania jej do 2 lat. Ja byłam w h&m w Manufakturze.

julita widziałam te buciki bardzo fajne i wyglądają na stabilne, dużo ludzi je kupowało.

reklama
jeśli chodzi o kolorowe spodnie to ja tez początkowo miałam trochę opory, ale jak zobaczyłam inne dzieciaczki jak wyglądają plus do tego całą sesję Dorianka w czerwonych i niebieskich to się zakochałam ( i w Dorianku, z resztą nie pierwszy raz :-) i w spodniach) Więc te lato będzie kolorowe, bo mam z nexta zielone i czerwone no i jak szczęście dopisze to Elwi kupi mi niebieskie :tak: Tak jak pisze Bali spodnie np. będą kolorowe a reszta garderoby może być już stonowana :-)

a gdzie te zdjęcia Dorianka? bo jakoś nie zauważyłam nigdzie :zawstydzona/y::sorry:

edit: w ciemno niebieskich widzę, a w czerwonych nie

Ostatnia edycja:
wampi, ja sie specjalnie wczoraj pytałam, czy to jedyna promocja w H&M z ta karta, babka mi powiedziała, że obecnie tylko ta jedna ze zakupy za min. 100 i dostaje sie karte za 20 PLN na zakupy miedzy 10 a 17 kwietnia... widocznie w Manufakturze H&M jako jedyni wprowadzili sobie dodatkową promocje... i moze tylko w sobotę...

No to ja się dopiszę do fanek kolorowych spodni na wiosnę i lato:happy: Jak patrzę na dziewczynki, które biegają w czerwonych, pomarańczowych, fioletowych sukienkach, to żałuję, że chłopaki są w większości skazane na szary, granatowy, czy ciemnozielony kolor... i dlatego nastawiłam się na kolorową wiosnę:tak: Oczywiście nie mam na myśli sraczki kolorystycznej!;-)

wiolan ja na początku zobaczyłam tą promocję z kartami 20zł i chciałam już ciuszki dzielić na 3, żeby załapać się na 3 karty ;-) ale dopatrzyłam się tej drugiej promocji z kartami 30zł (informacja wisiała nad kasą). Szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam wczoraj uwagi czy nadal jest ta promocja.

IMG_0004.jpg tu mam potwierdzenie wydania karty ;-)

Ostatnia edycja:
wiolan ja na początku zobaczyłam tą promocję z kartami 20zł i chciałam już ciuszki dzielić na 3, żeby załapać się na 3 karty ;-) ale dopatrzyłam się tej drugiej promocji z kartami 30zł (informacja wisiała nad kasą). Szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam wczoraj uwagi czy nadal jest ta promocja.
ale czy to na jedno nie wychodzi?
2x 150= 2karty po 30 =60zł
3x 100=3 karty po 20zł=60zł
chyba że jeszcze jakiś haczyk w tych promocjach jest:-p

julita wychodzi na to samo, ale karty 20zł można użyć tylko między 10 a 17 kwietnia, a karty 30zł tak jak mi powiedziała kasjerka są ważne od dnia zakupu przez 2 lata.

reklama
Do góry