wampi niby tak ale kto by czekał 2 lata na zrealizowanie karty
Julita, z drugiej strony jak wydasz 200- 300 pln na dzieciowe ciuszki, to może się zdarzyć, że nie znajdziesz kolejnych ubranek na 60 pln w ciągu 2 tyg. no chyba, że dla siebie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wampi niby tak ale kto by czekał 2 lata na zrealizowanie karty
niby tak ale zawsze możesz coś dla siebie znaleźćJulita, z drugiej strony jak wydasz 200- 300 pln na dzieciowe ciuszki, to może się zdarzyć, że nie znajdziesz kolejnych ubranek na 60 pln w ciągu 2 tyg. no chyba, że dla siebie;-)
niby tak ale zawsze możesz coś dla siebie znaleźć
a jak masz 2dzieci to 300zł to nie tak dużo
a co chciałaś jej kupić?hehe, jak tak Was czytam, to Majówki poszalały na punkcie H&M. U nas wyprawa do H&M wczoraj zakończyła się mega furią Tochowca, nie dało się nic kupić, nic obejrzeć, więc zawinęłam dziecia na chatę
wstawię coś niebawem do grupy
niestety martina nie mam dobrych wieści :---(
cały sklep przeszłam 10razy, pytałam babki i wszystko się skończyło.