reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
julita pewnie, że 2 lat to by te karty nie leżały bezczynnie, ale do 10 kwietnia też nie chciałam czekać z tymi kartami po 20zł, więc wzięłam te 2 po 30zł i wydałam je wczoraj :-D

Julita, z drugiej strony jak wydasz 200- 300 pln na dzieciowe ciuszki, to może się zdarzyć, że nie znajdziesz kolejnych ubranek na 60 pln w ciągu 2 tyg. no chyba, że dla siebie;-)
niby tak ale zawsze możesz coś dla siebie znaleźć :D
a jak masz 2dzieci to 300zł to nie tak dużo:-p

hehe, jak tak Was czytam, to Majówki poszalały na punkcie H&M. U nas wyprawa do H&M wczoraj zakończyła się mega furią Tochowca, nie dało się nic kupić, nic obejrzeć, więc zawinęłam dziecia na chatę

hehe, jak tak Was czytam, to Majówki poszalały na punkcie H&M. U nas wyprawa do H&M wczoraj zakończyła się mega furią Tochowca, nie dało się nic kupić, nic obejrzeć, więc zawinęłam dziecia na chatę
a co chciałaś jej kupić?
ten strój kąpielowy?

wstawię coś niebawem do grupy :)

niestety martina nie mam dobrych wieści :-:)-:)-(
cały sklep przeszłam 10razy, pytałam babki i wszystko się skończyło.

reklama
No wlasnie elwi gdzie bylas?? Ja bede przed jeszcze przed swietami na zakupach, to sie rozejrze jesli nikt do tej pory nie kupi martinie tych spodni. Przypomnij mi, proszę jeszcze jaki rozmiar chciałas?

Do góry