reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ej to wasze dzieciaki mają 23 stopę ????
mój ma 22 butki, chociaż są ciut większe i myślałam, że ma mikroskopijną stópcie. może nie jest z nami aż tak źle ;-)

Mój nosi 21, stopa 13cm.

pokażę Wam zaraz co Lesław zbudował z duplo

Zobacz załącznik 452215

dżwigi pracują na 3 poziomach

Super budowla, zdolniacha.

Wzięłam z was przykład i wybrałam się na polowanie do h&m w sobotę, nakupowałam bluzeczek i spodenek na lato za 330zł (jako dalsza część prezentu dla młodego na chrzciny od pradziadków), zakupy podzieliłam na 2 części i dostałam 2 karty o wartości 30zł (za zakupy za minimum 150zł). Wczoraj zrobiłam powtórkę zakupową i skorzystałam z kart, kupiłam młodemu koszulkę i spodenki Polska i spodenki Hiszpanii (ze względu na to, że były niebieskie, więc mało brudliwe ;-)).

Z letnich zakupów zostały mi jeszcze tylko sandałki.

a któraś te buciki oglądała?
chodzi mi czy są stabilne
Product Detail | H&M PL

Julita - ja je widziałam, są mega sweet ale mnie trochę odstraszył materiał, z jakiego są wykonane - takie błyszczące tworzywo sztuczne, Tosi dość szybko poci się stópka więc u nas takie butki odpadają.
Ale stabilne są, tak się wydaje

wampi, chyba dostalas za zakupy za min. 100 PLN karte o wartosci 20 PLN ale ona do wykorzystania jest dopiero w okresie 10-17 kwietnia...
czy jakas inna promocje wyhaczylas?? bo ja takowej nigdzie nie zanotowałam naocznie..

reklama
no własnie ja tez dostałam 20zł za zakup powyżej 100zł
Mi tu ;-) Wczoraj o tym pisalam.

A co do kolorowych spodni to na czerwony bym sie nie zdecydowala. Za to zielone mi sie podobaly, ktorych ofkors nie bylo juz...Kupilam za to bezowe, wiec ma juz z tych cienkich bez i braz, podobaly mi sie jeszcze takie w pionowe paseczki, ale rozmiaru na Tomka tez nie bylo :-(

Do góry