reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Z tą Butową rozmiarówką angielską jest tak, że to są rozmiary połówkowe, np 5 to 22,5, 6 to 23,5 itd.

to zależy od firmy, bo np. Filip ma adidasy 6 to jest jako 23, a w clarksie podają że 6.5 to jest europejskie 23. a ma sandały z clarksa 6 i są dobre, a nawet będą dobre przez całe lato taki ma zapas....jak to z butami co but i firma to inny rozmiar

a najlepsze jest to jak w rozmiarówce np dla dorosłych w sportowych butach są rozmiary np. 5 1/4, 5 2/3 :szok:

tak z innej beczki
jest chętna na torebkę NOWA
Z dodatkowym paskiem przez ramię
tylko 39 zł +wysyłka
KOSMETYCZKA GRATIS

2aiodch.jpg

jq3rys.jpg

25zsex4.jpg

4rcfwn.jpg

Ostatnia edycja:
wielbiam ten wątek!!!!! :-)

ej to wasze dzieciaki mają 23 stopę ????
mój ma 22 butki, chociaż są ciut większe i myślałam, że ma mikroskopijną stópcie. może nie jest z nami aż tak źle ;-)
stope 23 to nie, ale rozmiar buta tak :-)

elwiwas, buty bartka zazwyczaj są wieksze niż pozostałych firm.. wieksze tez sa z letka geoxy.. wiec tu tez musisz wziac poprawke... ale co dziwnego, że agacie z bartka kupilam polbuty rozmiar 23 a z CCC rozmiar 22...

yyy geoxy? według miarki geoxa Tomek nosiłby r. 24.

Zobacz załącznik 452255
właśnie mu zmierzyłam jeszcze raz 15 cm od pięty do największego palca, równo 15 cm, bez zapasu

chyba, że mam jakąś chińską miarkę
wow :-)
u nas stopa 14,1 cm buty kupiłam na 15 cm.

czekałam na Ciebie:-D:-D

ja bym chciała żebys luknęła czy sa spodnie w kolorze niebieskim:

Product Detail | H&M GB

na 92cm

i teraz pytanie czy masz te zniżki???

byłam dziś w Poznaniu w H&M były te błękitne, ale tylko r. 104 i 122

Martina, tą "robaczywą" mam na 2-4 lata. Ale ja akurat w H&Mie kupuję na oko,niektóre 1 1/2-2, a niektóre 2-4 własnie.

ja dziś wszystkie wzięłam 86/92.
oczywiście te które sobie upatrzyłam, to już nie było :-(
wziełam 3 bluzki w paski, jedna zwykła, spodnie i czapeczkę z daszkiem.
około 14o zł a po rabacie 101 :-)
i oprócz tego dostałam kartę podarunkową na 20 zł do wykorzystania między 10 a 17 kwietnia.
za każdy zakup powyżej 100 zł był dziś tan dodatek w postaci karty, fajnie :-)

reklama
Do góry