reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wiolan, pamiętam o bluzkach, w H&Mie, w którym byłam we wtorek nie było rozmiarów mniejszych niż 100 z kawałkiem. Powinnam być jutro albo pojutrzej jeszcze w innym.

Laski, napisane jest wyraźnie:
Przy zakupie produktów z działu dziecięcego
za kwotę minimum 100zł, po okazaniu kuponu zniżka 30%.
czyli drukujesz sobie kupon, kupujesz za conajmniej 100 pln (czyli Wiolan musisz wybrać coś jeszcze za 20 pln;-))) i pokazujesz kupon, a oni potrącają Ci 30%. To, co piszą o karcie- to kwestia zwrotów. Jak zechcesz zwrócić te ubranka z rabatem, to nie dostaniesz kasy (tak jak normalnie) tylko kartę H&Mu (na zasadzie karty podarunkowej) i po prostu przy następnych zakupach zapłacisz tą kartą. Dla nich to dobry backup, bo wiadomo, że tą kasę i tak wydasz u nich;-)

za to ja dzisiaj wykorzystalam kupon do reserved i młody stał sie szczęśliwym posiadaczem paru szmatek :-)
Reserved - Kolekcja Wiosna Lato 2012

.....Elwi pewnie chodziło o muzykę ze strony Reserved- ja też za każdym razem jestem "zaskoczona" bo jest na maxa głośna i mi nie pasuje;-) A ciuszki bardzo fajne- tylko mogłaś mu wziąć więcej kolorów na wiosnę;-)

malina po wyjaśnieniach JUSTme uśmiechnę się do Ciebie jeszcze raz z prośbą o pomoc:)

malina po wyjaśnieniach JUSTme uśmiechnę się do Ciebie jeszcze raz z prośbą o pomoc:)

moze sie do JustMe uśmiechaj, bo ona i tak ma ode mnie zamowienie, to moze i Tobie kupi i wysle

JustMe:
w takim razie wezme obie koszule jeśli będa w rozmiarze.. bo podejrzewam, ze idą jak swieze buleczki... tylko jedna wez na 86 a drugą na 92 (zdecyduj sama ktore w jakim rozmiarze).. mowisz ze mam domowic?? no więc poproszę:
Product Detail | H&M PL rozmiar 86/92
Product Detail | H&M PL rozmiar 86
http://www.hm.com/pl/product/97922?article=97922-A#cm_vc=SIMILAR_TO_PD w rozmiarze 92

Ostatnia edycja:
moze sie do JustMe uśmiechaj, bo ona i tak ma ode mnie zamowienie, to moze i Tobie kupi i wysle

JustMe:
w takim razie wezme obie koszule jeśli będa w rozmiarze.. bo podejrzewam, ze idą jak swieze buleczki... tylko jedna wez na 86 a drugą na 92 (zdecyduj sama ktore w jakim rozmiarze).. mowisz ze mam domowic?? no więc poproszę:
Product Detail | H&M PL rozmiar 86/92
Product Detail | H&M PL rozmiar 86
Śliczna ta kolekcja h&m owska:tak:

reklama
Do góry