wiolan
PODWÓJNA MAMA
aureolcia, super te ciuszki wynazlazlas.. u nas sama bida z nedza w reserved...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za to ja dzisiaj wykorzystalam kupon do reserved i młody stał sie szczęśliwym posiadaczem paru szmatek :-)
Reserved - Kolekcja Wiosna Lato 2012
za to ja dzisiaj wykorzystalam kupon do reserved i młody stał sie szczęśliwym posiadaczem paru szmatek :-)
malina po wyjaśnieniach JUSTme uśmiechnę się do Ciebie jeszcze raz z prośbą o pomoc
Śliczna ta kolekcja h&m owskamoze sie do JustMe uśmiechaj, bo ona i tak ma ode mnie zamowienie, to moze i Tobie kupi i wysle
JustMe:
w takim razie wezme obie koszule jeśli będa w rozmiarze.. bo podejrzewam, ze idą jak swieze buleczki... tylko jedna wez na 86 a drugą na 92 (zdecyduj sama ktore w jakim rozmiarze).. mowisz ze mam domowic?? no więc poproszę:
Product Detail | H&M PL rozmiar 86/92
Product Detail | H&M PL rozmiar 86
wysłałam wiadomośćJulita - nie ma sprawy, daj tylko linki i podaj rozmiarówkę:-)