reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

moze sie do JustMe uśmiechaj, bo ona i tak ma ode mnie zamowienie, to moze i Tobie kupi i wysle

JustMe:
w takim razie wezme obie koszule jeśli będa w rozmiarze.. bo podejrzewam, ze idą jak swieze buleczki... tylko jedna wez na 86 a drugą na 92 (zdecyduj sama ktore w jakim rozmiarze).. mowisz ze mam domowic?? no więc poproszę:
Product Detail | H&M PL rozmiar 86/92
Product Detail | H&M PL rozmiar 86
Product Detail | H&M PL w rozmiarze 92
bardzo prosze:)

reklama
Witam się piątkowo!!! :-)

Pogoda przepiękna, weekend się zbliża wielkimi krokami, stan ducha i umysłu mega pozytywne, więc jest dobrze :-D;-)Tylko na bb nadal nie mam tyle czasu. ile bym sobie życzyła!!!

Miłego dzionka Dziewczynki!!!:-)

Witam się piątkowo!!! :-)

Pogoda przepiękna, weekend się zbliża wielkimi krokami, stan ducha i umysłu mega pozytywne, więc jest dobrze :-D;-)Tylko na bb nadal nie mam tyle czasu. ile bym sobie życzyła!!!

Miłego dzionka Dziewczynki!!!:-)
hihi, alcia wątki pomyliła:-) chyba???

reklama
Do góry