reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wiolan, pamiętam o bluzkach, w H&Mie, w którym byłam we wtorek nie było rozmiarów mniejszych niż 100 z kawałkiem. Powinnam być jutro albo pojutrzej jeszcze w innym.

Laski, napisane jest wyraźnie:
Przy zakupie produktów z działu dziecięcego
za kwotę minimum 100zł, po okazaniu kuponu zniżka 30%.
czyli drukujesz sobie kupon, kupujesz za conajmniej 100 pln (czyli Wiolan musisz wybrać coś jeszcze za 20 pln;-))) i pokazujesz kupon, a oni potrącają Ci 30%. To, co piszą o karcie- to kwestia zwrotów. Jak zechcesz zwrócić te ubranka z rabatem, to nie dostaniesz kasy (tak jak normalnie) tylko kartę H&Mu (na zasadzie karty podarunkowej) i po prostu przy następnych zakupach zapłacisz tą kartą. Dla nich to dobry backup, bo wiadomo, że tą kasę i tak wydasz u nich;-)

za to ja dzisiaj wykorzystalam kupon do reserved i młody stał sie szczęśliwym posiadaczem paru szmatek :-)
Reserved - Kolekcja Wiosna Lato 2012

.....Elwi pewnie chodziło o muzykę ze strony Reserved- ja też za każdym razem jestem "zaskoczona" bo jest na maxa głośna i mi nie pasuje;-) A ciuszki bardzo fajne- tylko mogłaś mu wziąć więcej kolorów na wiosnę;-)

malina po wyjaśnieniach JUSTme uśmiechnę się do Ciebie jeszcze raz z prośbą o pomoc:)

malina po wyjaśnieniach JUSTme uśmiechnę się do Ciebie jeszcze raz z prośbą o pomoc:)

moze sie do JustMe uśmiechaj, bo ona i tak ma ode mnie zamowienie, to moze i Tobie kupi i wysle

JustMe:
w takim razie wezme obie koszule jeśli będa w rozmiarze.. bo podejrzewam, ze idą jak swieze buleczki... tylko jedna wez na 86 a drugą na 92 (zdecyduj sama ktore w jakim rozmiarze).. mowisz ze mam domowic?? no więc poproszę:
Product Detail | H&M PL rozmiar 86/92
Product Detail | H&M PL rozmiar 86
http://www.hm.com/pl/product/97922?article=97922-A#cm_vc=SIMILAR_TO_PD w rozmiarze 92

Ostatnia edycja:
moze sie do JustMe uśmiechaj, bo ona i tak ma ode mnie zamowienie, to moze i Tobie kupi i wysle

JustMe:
w takim razie wezme obie koszule jeśli będa w rozmiarze.. bo podejrzewam, ze idą jak swieze buleczki... tylko jedna wez na 86 a drugą na 92 (zdecyduj sama ktore w jakim rozmiarze).. mowisz ze mam domowic?? no więc poproszę:
Product Detail | H&M PL rozmiar 86/92
Product Detail | H&M PL rozmiar 86
Śliczna ta kolekcja h&m owska:tak:

reklama
Do góry