reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

JustMe wiosenne kolory juz mamy w szafie :-p

Hahahaha:-D Nie wpadłam na to !;-):-)

moze sie do JustMe uśmiechaj, bo ona i tak ma ode mnie zamowienie, to moze i Tobie kupi i wysle

JustMe:
w takim razie wezme obie koszule jeśli będa w rozmiarze.. bo podejrzewam, ze idą jak swieze buleczki... tylko jedna wez na 86 a drugą na 92 (zdecyduj sama ktore w jakim rozmiarze).. mowisz ze mam domowic?? no więc poproszę:
Product Detail | H&M PL rozmiar 86/92
Product Detail | H&M PL rozmiar 86
Product Detail | H&M PL w rozmiarze 92

Wiolan, czyli oprócz koszul chcesz te 3 rzeczy (jeśli będą), tak? w jakich rozmarach? Śliczna ta bluzka z kokardą!:tak:

Nie tania ta miłość!:-)

reklama
Ale szalejecie dziewczyny z zakupami
Poszukuje sukienki na swieta wielkanocne dla malej jak cos wam wpadnie w oko to dajcie cynk:)

Zeżarlo mi posta:no:

Julita a z zarowych nic ci sie nie podoba? Ja bym co najmniej z 10 modeli brala, gdybym miala córe.

justMe: czyzby rozmiary ci sie nie wyswietlily??:-D:-D:-p
niestety tania nie jest ta sukienka i to mnie blokuje bo wiem ze na jeden raz moze....

julita, a Tobie się ona nie podoba???

Julita - jakbyś coś jeszcze chciała z innych sklepów, to daj znać, to Ci kupię i wyślę

w smyku np dostałam zniżkę 20% - jakby Ci się coś spodobało (mają stronkę www) to się nie krępuj, Kobietko:-)
malina bede pamiętać;) gorzej jak małż mnie z domu wygoni;PPP

a ja wlasnie dzisiaj dostalam dwa kupony znizkowe do sklepow CCC, boti i quazi (bo to wszystko jedno) z racji ze tu polowa osiedla jest rodziną goscia wlasciciela CCC...:-D:-D

reklama
justMe: czyzby rozmiary ci sie nie wyswietlily??:-D:-D:-p
niestety tania nie jest ta sukienka i to mnie blokuje bo wiem ze na jeden raz moze....

julita, a Tobie się ona nie podoba???
a czemu tak myślisz?

bardzo podoba się mi ta sukieneczka, w ogóle z zary dużo sukienek jest cudnych tylko te ich ceny:( odstraszają

z jasnych te się m podoba http://static.zara.net/photos//2012...39811_1_1_4.jpg?timestamp=1331834022772#1:811

http://static.zara.net/photos//2012...57926_1_1_4.jpg?timestamp=1331834022974#1:926

Do góry