reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
JustMe...buuuu...szkoda, że nie wiedziałam, to byśmy się obie z Julitą na promolkę załapały wespół-zespół

Justme, pamiętasz o mojej bluzkę? I fajnie jakby sie udało ci na ta zniżkę kupic... Ale z tego co widzę to chyba nie jest to odciagane z paragonu jako rabat ale dawana jest karta rabatowa?

Chociaż jedna zadowolona....!:-p

Justme, pamiętasz o mojej bluzkę? I fajnie jakby sie udało ci na ta zniżkę kupic... Ale z tego co widzę to chyba nie jest to odciagane z paragonu jako rabat ale dawana jest karta rabatowa?
to chyba jest tak jak wiolan pisze, ale ciekawe czy ten rabat to na wybrane ubranka czy na wszystkie(bez promocji)?

reklama
Do góry