reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

a ja się wkurzyłam wczoraj, bo poszłam do tchibo po kalosze i okazało się, że kaloszy wogóle nie ma w żadnym sklepie i najprawdopodobniej można zamówić jedynie przez net. Mam ich w doopie, bo z przesyłką wyszłoby ponad 60 zeta za parę kaloszy :wściekła/y:. Skomentowałam to odpowiednio. Kupiłam mu koszulki na lato i chciałam jeszcze rurki dżinsowe, ale na sklepie same rozmiary od 122. Wiec zapytałam Pani po czorta są te katalogi, skoro potem towaru nie ma sklepie, więc łaskawie mi zaproponowała, że poszuka na zapleczu, czy nie ma mojego rozmiaru rurek z rezerwacji - niby!. Oczywiście był i też wzięłam, ale nie ukrywam, że zależało mo głównie na tych kaloszach :dry:

reklama
W takim razie Maja na urodziny dostanie od nas kuchnie zobaczymy czy bedzie chciala sie bawic:)
Od jednych dziadków stolik i krzesełka a od drugich nie mam pomysłu moze doradzicie?

ja mialam taka faze, ze jezdzilam do wrocka na studia, urywalam sie z zajec i szlam na zakupy (normalnie jak dzika krowa zerwana z lancucha).. kupowałam i zeby Adam nie zajarzył to wpychałam do kola zapasowego.... do czasu az go naszlo sprzatanie auta po moim przyjezdzie.. oczywiscie ja zapomnialam ze tam cos zachomikowałam.... ale Adam sie posikał ze śmiechu... wiec nie zrobil mi tym razem awantury...:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D dobra miejscówka! Nie wpadłabym na to!!:-D

Edziook, cena faktycznie fajna, więc przemyśl dobrze!;-)

Odebrałam wreszcie paczkę z ZARY,wszystko fajne, ale buty chyba jednak oddam, bo to taki typ traperów, za 2 tyg pewnie będą za ciężkie i za ciepłe, chociaż są śliczneeeee...!!!!! Przytuliłabym takie na następną jesień!:tak:

niedawno w limango wlasnie primigi byly.. w nawet cenach znosnych... szukaj na limango, bo jak widze to teraz co i rusz jakies fajne buciki dla maluchów są...

ja wzielam Agacie teraz takie:
limango - klub zakupowy
i takie dowzielam:
limango - klub zakupowy
trzeba się zarejestrować, żeby móc obejrzeć.. nie chce mi się, więc poczekam na fotki ;-)

Wiolan, tak, z H&M, a zbliżenie metki chcesz? :-p;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A my kupiliśmy dziś takie butki rozmiar 23
Zobacz załącznik 447353
Bardziej mi się podobały inne ale bałam się że będą małe :(
A jak przymierzyliśmy w domu to są dość luźne myślicie że jak kupię mu tamte pół numera mniejsze to będą dobre?
No i czy nie przesadzę kupując małemu dwóch par adidasków?
Z drugiej strony promocja jest i taka okazja może się nie powtórzyć :baffled:

nie patrz na mnie, ja bym wzięła obie pary:-p
Poza tym Wiolan kupiła Agatce 2 pary, to co, Simonek ma być gorszy??;-);-)
hmmm ja kupiłam 2 pary i 2 pary ma po kuzynie używane więc ma 4 pary butów na teraz, aczkolwiek te 2 ostatnie tylko na podwórko do piaskownicy mu zakładam, albo jak swoim autem śmiga, bo wtedy czubki ostro zdziera.....
wiecie co ja dziś widziałam w deichmanie, 6 może 7-latek, strasznie marudził w wyborze butów, był z ojcem, w końcu jakieś mu się spodobały, ale baba ze sklepu znalazła tylko za duży rozmiar, chłopak biega, buty mu chlapią, a ta debi namawia starego, żeby je kupił, najwyżej pan waty wepchnie, i do chłopaka - bierzesz czy nie
poważnie? :szok: nawiedzona sprzedawczyni..może jej płacą od sprzedanej ilości obuwia? :szok:
co nie zmienia faktu, ze lekko przesadziła....:baffled:
po co na spółę? bierz cały karton dla Aguśki :-D

ja się wypisuję z tych zakupoholików, ale mam swoje typy, co tam, nawet nr 1
u mnie zwycięża tysia, która jest anonimowym alko, sorry zakupoholikiem w ostatniej fazie, bo wysyła na inny adres, żeby ją mąż nie ubił
cooooooooo?? :-D dobre :-)
ja mialam taka faze, ze jezdzilam do wrocka na studia, urywalam sie z zajec i szlam na zakupy (normalnie jak dzika krowa zerwana z lancucha).. kupowałam i zeby Adam nie zajarzył to wpychałam do kola zapasowego.... do czasu az go naszlo sprzatanie auta po moim przyjezdzie.. oczywiscie ja zapomnialam ze tam cos zachomikowałam.... ale Adam sie posikał ze śmiechu... wiec nie zrobil mi tym razem awantury...:-D:-D:-D:-D
:-D

przebitka :-D zajefajny pomysł.. tylko mam problem.. nie mam koła zapasowego w swoim aucie :baffled:

JustMe a nie możesz wymienić tych traperków np. na rozmiar większy? żeby na jesień były akuratne?

no nie, słuchał babola, przecież sprzedawca mu doradzał

ja się wypisuję z tych zakupoholików, ale mam swoje typy, co tam, nawet nr 1
u mnie zwycięża tysia, która jest anonimowym alko, sorry zakupoholikiem w ostatniej fazie, bo wysyła na inny adres, żeby ją mąż nie ubił

ej, no nie przesadzajcie, Ja naprawde w porownaniu do was to mało co Agusce kupuje ;/ Musimy kredyty pozamykac jak najszybciej i dlatego kupujemy tylko to co konieczne. A że aktualnie są inne "koniecznosci" niz Aguski sukienka na lato, to wole mojego G nie denerwowoac. Rozloze mu to na raty ;)

reklama
Do góry