reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

bo ja to bym gust miała na mega odjazdowe buciory, ale cena mnie odstrasza, bo widze co Leon z butami na dworze robi i w piaskownicy, czubki zdarte po 2 razach, po sezonie do wyrzucenia
widziałam tez ładniejsze, ale wiązane, a baby w przedszkolu jak widzą wiązane to dostają wysypki na szyi, trochę racji, bo dzieci trzeba ubrać szybko, żeby się te pierwsze nie zapociły

w te kilka ciepłych dni mamy już 2 pary spodni z dziurami na kolanach

Mi się też strasznie podobają dziecięce czadowe szuzy... ale masz rację, za wiele z nich nie zostanie;-)

Natomiast nigdy nie mieliśmy jeszcze dziury na kolanie...

reklama
Just u nas sztruksy to normalnie wydzierał, a teraz dzinsy nie dały rady, on szoruje na kolanach z samochodami, ciufciami, po trawie, betonie, piachu :baffled:

elllo. Szalejecie z zakupami ;)

Julita - bierz sukienke 98 spokojnie. Ta 86/98 bedzie na pewno za mała.
Ale dziś byłam w Lublinie w H&M (calkiem przypadkiem) i widzialam ta sukienke czerwona z HelloKitty na zywo, i powiem ci że jak na zdjeciach bardzo mi sie podobała, tak po obejrzeniu jej na zywo w zyciu bym na nia uwagi nie zwrocila. Beznadziejne są te kolory - wyblakłe ;/ NA zdjeciach jest czerwona a w rzeczywistosci cos raczej malinowego i to lekko sprane.

Za to w ReKidsie stwierdziłam, że ReKids w Lbn i u nas to niebo a ziemia. U nas jakies najgorsze tylko mkodele są, a tam naprawde spory wybór.

Z drugiej strony dobrze ze nie mam tych sklepow na codzien bo bym zbankrutowala ;)

Bali u nas z butami jest podobnie czubki zdziera szybko:baffled:. Dzis upodobal sobie takie wlasniechodzenie ze czubkiem buta szural po ziemi:baffled:

Spodnie poki co bez dziur, ale w piaskownicy ryje jak kret ;-)

justme ty kupowalas na bal firmowy gorset wyszczuplajacy w intmissimi? Dzisiaj mierzylam takie cus i zastanawiam sie, bo on jest elastyczny, z lycry, wiec pewnie potliwy. Dalo sie w tym jakos wytrzymac? Zastanawiam sie nad kupnem, bo rzeczywiscie fajnie modeluje sylwetke, ale jakbym miala sciagnac po godzinie, to nie wiem czy jest sens, zwlaszcza, ze jest niewiele tanszy od sukienki:baffled:.

Nie gorset, tylko raczej taką mini- "halka", obcisła, za pupę. No jest w tym troszkę ciepło, nie mówię, że nie, na jakieś wesele w środku lata pewnie nie będzie się nadawała, ale.... uważam, że właśnie za to, co robi z sylwetką, warto mieć to w szafie, bo naprawdę, różnica "z" i "bez" była widoczna gołym okiem:tak: Od balu firmowego miałam jeszcze kilka razy na sobie:tak:

No wlasnie nie wiedzialam jak to nazwac:) wygladala jak sukienka, na dole wykonczona od spodu silikonem, zeby sie nie podnosila do gory. Chyba o tym samym mowimy? Mierzylam M i nie wiem czy nie powinna byc wieksza, bo chyba za mocno mnie scisnela w talii i uwydatnila boczki:/ musze chyba przymierzyc pod sukienke i wtedy zobacze jak czlosciowo wyglada.
A propos- znalazłam w sieci takie cos z wyciciem na psikawke:-D.
gorset wyszczuplający Slim Comfort - Orirose
Pojecia nie mam jak sie z tego korzysta, zeby sie nie obsikac, lać przez lejek czy jak?:-D

Przypomniała mi się śmieszna historia- podczas ostatniego pobytu w Białym byłam u babci (która jest dość otyła), babcia pomimo swojej "trudnej" figury i wieku nadal kocha zakupy;-) No i chwaliła mi się nabytkiem w postaci wyszczuplających gaci (!!), takich do kolan, właśnie z taką dziurą w kroku:-D Totalna perwersja:-D Myślałam że tam padnę!:tak::laugh2:

Niestety, nie pamiętam jaki mam rozmiar tej halki, bo wycięłam metki, ale pewnie też M.

reklama
Genialna babcia:-D. Padlabym ze smiechu, gdyby babcia mi sie takim czyms pochwalia, chociaz z moja mozna sobie pozartowac, wiec pewnie puscilabym komentarz:-p.
A w te wakacje poszlismy z Kaorlkiem do niej i okazalo sie, ze jestemy identycznie ubrane:-D. Mialysmy legginsy rybaczki i dluzsze koszulki na ramiaczkach w paski. Do tej pory smiejemy sie z tego:-D

Do góry