reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Ostatnia edycja:
reklama
bali, fajne te batowe buty :tak: ja nie wiem co ci się w nich nie podoba? cena do zniesienia, jakosc na pewno dobra, design tez ok. :tak:

zaraz podpatrzę co tam bata ma ciekawego dla dziewczynek, bo szczerze, nigdy nie sprawdziłam czy maja buty dla maluchów, a sama często tam zaglądam :-p

wiolan, oooo, te baleriny też super :tak: ale cena już nie dla nas... jak myślę o tym, że młoda pochodzi w nich jeden sezon (wiosenny lub letni) to mnie ciary przechodzą... :sorry2:

A ja jestem chora na zakupoholizm:szok:Wczoraj weszłam do mothercare i zary,wyszłam z torbami rzeczy dla Nadii.Mam takie wyrzuty sumienia,bo miałam sobie buty kupić,ale nie było takich jakich chciałam,więc kupiłam co innego.Powinnam mieć zakaz wstępu do niektórych sklepów,no i powinnam się leczyć...:dry::cool:

A ja jestem chora na zakupoholizm:szok:Wczoraj weszłam do mothercare i zary,wyszłam z torbami rzeczy dla Nadii.Mam takie wyrzuty sumienia,bo miałam sobie buty kupić,ale nie było takich jakich chciałam,więc kupiłam co innego.Powinnam mieć zakaz wstępu do niektórych sklepów,no i powinnam się leczyć...:dry::cool:
Agnieszka taka choroba to nie choroba;)

edit: nie chcą się linki kopiować, spróbuję dodać jakiś inny

...no właśnie nic nie widać..

Julita, ja też nie widziałam ani jednych ani drugich u nas na żywo...

nas butowo uratowała znowu bata - 119 zł
w odróżnieniu od zdrowej stópki, ecco, bartka 190-230 zł
szału nie ma, ale ubraniowo nam pasuje Bata » Marki » BUBBLEGUMMERS » 211-9818

Eee, fajne!:tak: Ja tez jakoś ciągle zapominam o Bacie, szukając Franiowi butów:dry:

Wiolan, jeszcze raz się powtórzę, że buciki śliczne!

reklama
bo ja to bym gust miała na mega odjazdowe buciory, ale cena mnie odstrasza, bo widze co Leon z butami na dworze robi i w piaskownicy, czubki zdarte po 2 razach, po sezonie do wyrzucenia
widziałam tez ładniejsze, ale wiązane, a baby w przedszkolu jak widzą wiązane to dostają wysypki na szyi, trochę racji, bo dzieci trzeba ubrać szybko, żeby się te pierwsze nie zapociły

w te kilka ciepłych dni mamy już 2 pary spodni z dziurami na kolanach

Ostatnia edycja:
Do góry