reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ostatnia edycja:
reklama
bali, fajne te batowe buty :tak: ja nie wiem co ci się w nich nie podoba? cena do zniesienia, jakosc na pewno dobra, design tez ok. :tak:

zaraz podpatrzę co tam bata ma ciekawego dla dziewczynek, bo szczerze, nigdy nie sprawdziłam czy maja buty dla maluchów, a sama często tam zaglądam :-p

wiolan, oooo, te baleriny też super :tak: ale cena już nie dla nas... jak myślę o tym, że młoda pochodzi w nich jeden sezon (wiosenny lub letni) to mnie ciary przechodzą... :sorry2:

A ja jestem chora na zakupoholizm:szok:Wczoraj weszłam do mothercare i zary,wyszłam z torbami rzeczy dla Nadii.Mam takie wyrzuty sumienia,bo miałam sobie buty kupić,ale nie było takich jakich chciałam,więc kupiłam co innego.Powinnam mieć zakaz wstępu do niektórych sklepów,no i powinnam się leczyć...:dry::cool:

A ja jestem chora na zakupoholizm:szok:Wczoraj weszłam do mothercare i zary,wyszłam z torbami rzeczy dla Nadii.Mam takie wyrzuty sumienia,bo miałam sobie buty kupić,ale nie było takich jakich chciałam,więc kupiłam co innego.Powinnam mieć zakaz wstępu do niektórych sklepów,no i powinnam się leczyć...:dry::cool:
Agnieszka taka choroba to nie choroba;)

edit: nie chcą się linki kopiować, spróbuję dodać jakiś inny

...no właśnie nic nie widać..

Julita, ja też nie widziałam ani jednych ani drugich u nas na żywo...

nas butowo uratowała znowu bata - 119 zł
w odróżnieniu od zdrowej stópki, ecco, bartka 190-230 zł
szału nie ma, ale ubraniowo nam pasuje Bata » Marki » BUBBLEGUMMERS » 211-9818

Eee, fajne!:tak: Ja tez jakoś ciągle zapominam o Bacie, szukając Franiowi butów:dry:

Wiolan, jeszcze raz się powtórzę, że buciki śliczne!

reklama
bo ja to bym gust miała na mega odjazdowe buciory, ale cena mnie odstrasza, bo widze co Leon z butami na dworze robi i w piaskownicy, czubki zdarte po 2 razach, po sezonie do wyrzucenia
widziałam tez ładniejsze, ale wiązane, a baby w przedszkolu jak widzą wiązane to dostają wysypki na szyi, trochę racji, bo dzieci trzeba ubrać szybko, żeby się te pierwsze nie zapociły

w te kilka ciepłych dni mamy już 2 pary spodni z dziurami na kolanach

Ostatnia edycja:
Do góry