reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
dla tych co maja duzo miejsca:-)
Buy Thomas and Friends Ride On Train and 22 Piece Track Set at Argos.co.uk - Your Online Shop for Car tracks and train sets.
Buy Thomas and Friends Ride On Train and 22 Piece Track Set at Argos.co.uk - Your Online Shop for Car tracks and train sets.
agulam
mnie tez sie nie podoba
co do sanek to my mamy z carefura zwykle drewniane z oparciem,Wiki dostal na prezent jakbyl maly i powiem Wam ze w tamtym roku moj T na nich zjezdzal z gorki ,ja razem z dzieciakami i nic sie nie stalo,naprwde zwykle najzwyklejsze,jakbym ich nie miala tez bym pomyslala ze nie wytrzymaja
nadrobilam na zakupowym ponad 10 stron i az mnie glowa robolala od ogladania tych zabawekdo wyboru ,do koloru a i taknadal nie wiem co kupic dzieciakomtzn troche wiem...
mamy dziewczynek czy kupujecie dzieciom lalki?ja chcialam kupic i jak zaczelam ogladac w carefurze to nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac?sporo bylo tegodo tego jak bylam u kolezanki to jej corka przyniosla mi 5 lalek(ale rozebranych i z makijazemwiec nie widzialam w calosci)ale niektore z nich byly bardzo ciezkie(pewnie przez mechanizmy w srodku)i wydaje mi sie ze za ciezkie dla takich dziewczyneknie wiem ,moze sie myle?
moze juz macie?co polecacie?Agatka,Natalka itp?zglupialam
co do sanek to my mamy z carefura zwykle drewniane z oparciem,Wiki dostal na prezent jakbyl maly i powiem Wam ze w tamtym roku moj T na nich zjezdzal z gorki ,ja razem z dzieciakami i nic sie nie stalo,naprwde zwykle najzwyklejsze,jakbym ich nie miala tez bym pomyslala ze nie wytrzymaja
nadrobilam na zakupowym ponad 10 stron i az mnie glowa robolala od ogladania tych zabawekdo wyboru ,do koloru a i taknadal nie wiem co kupic dzieciakomtzn troche wiem...
mamy dziewczynek czy kupujecie dzieciom lalki?ja chcialam kupic i jak zaczelam ogladac w carefurze to nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac?sporo bylo tegodo tego jak bylam u kolezanki to jej corka przyniosla mi 5 lalek(ale rozebranych i z makijazemwiec nie widzialam w calosci)ale niektore z nich byly bardzo ciezkie(pewnie przez mechanizmy w srodku)i wydaje mi sie ze za ciezkie dla takich dziewczyneknie wiem ,moze sie myle?
moze juz macie?co polecacie?Agatka,Natalka itp?zglupialam
wiolan
PODWÓJNA MAMA
teraz znajdz co tego nie ma.....zupełnie nie znam się na lalkach, ale jeszcze parę lat temu marzyłam mi się baby born, bo miała tyyyyyle dodatków, ubranek, wózeczków, zestawów do kąpieli, siusiania, jedzenia, przewijania itd
agulam, jako mama wielbicielki lalek powiem tak: sprobujcie jedną jakakolwiek kupic (nie wazne czy ciezka czy nei) i jesli Ola zaakceptuje to znaczy ze zaakaceptuje każdą lalkę.. sa dzieci co lubia zwykle szmacianki... najlepiej jakbyscie poszli do sklepu z ola i dalabys jej samej wybrac jakąś... bedziesz wiedziala jakie jej sie podobaja i czy wogole.... a potem pod jakims pozorem odlozysz na polke... ja robie tak, ze daje agacie na czas zakupow jakas lalke.. a potem przed pojsciem do kasy odkladamy (czasem tak zeby nei widziala, a czasem robimy lalkom papa) na polke...
Just ty tu takich pomyslow nie podsuwaj pls
zostawilam wczoraj otwarta strone i poszlam sie kapac,wracam a moj malzon juz na ebayu siedzi i namietnie dinusia szuka.
on koniecznie musi go miec.300 funtow
Noooo... my tez mniej więcej za tyle znaleźliśmy w USA.
Mi też się średnio podoba ale mój mąż podobnie jak Wonki przeczesywał net aby znaleźć go do kupienia w PL...nie znalazł
My też nie znaleźliśmy Ja jestem w nim absolutnie zakochana....!!
Wonka uk
Noooo... my tez mniej więcej za tyle znaleźliśmy w USA.
na ebay'u za 150 uzywany w b.dobrym stanie.zamowic ci;-)
agulam
wiolan mysle ze spodobaja sie jej lalki chociaz moge sie mylic.teraz nie rozstaje sie ze swoim misiem uszatkiem,wszedzie go ze soba bierze,wozi go w wozku,karmi itpteraz znajdz co tego nie ma.....
agulam, jako mama wielbicielki lalek powiem tak: sprobujcie jedną jakakolwiek kupic (nie wazne czy ciezka czy nei) i jesli Ola zaakceptuje to znaczy ze zaakaceptuje każdą lalkę.. sa dzieci co lubia zwykle szmacianki... najlepiej jakbyscie poszli do sklepu z ola i dalabys jej samej wybrac jakąś... bedziesz wiedziala jakie jej sie podobaja i czy wogole.... a potem pod jakims pozorem odlozysz na polke... ja robie tak, ze daje agacie na czas zakupow jakas lalke.. a potem przed pojsciem do kasy odkladamy (czasem tak zeby nei widziala, a czasem robimy lalkom papa) na polke...
jedną kupimy i zobaczymy albo zdam sie na mikolaja i bedzie najlepiej
my juz po zakupach nocnych w tescojako ze u nas ten mniejszy sklep wiec wybor zabawek ograniczony(dla mnie lepiej bo mialabym wiecej dylematow)
zakupilam klocki lego 3 opakowania dla moich dzieci po 1i chrzesniaka,wyszly po 50zlreszte i tak zostawie u nich na zakupach ale juz czego innego
kupilam jeszcze inne lego bo Wiktor ma urodziny kolegi,takze zakupy udane:-)
na ebay'u za 150 uzywany w b.dobrym stanie.zamowic ci;-)
...Wonka, wciąż się zastanawiam!
reklama
estragon
mamusia synusia:P