reklama
temat sanek widze na tapecie
my ostatnio zakupilismy w Stonce taki skuter śnieżny dla Filipa, uznaliśmy, że więcej radochy mu zrobi to niż sanki
czekamy teraz na śnieg))))))))))))
Więcej pomysłów
my ostatnio zakupilismy w Stonce taki skuter śnieżny dla Filipa, uznaliśmy, że więcej radochy mu zrobi to niż sanki
czekamy teraz na śnieg))))))))))))
Więcej pomysłów
Ostatnia edycja:
wiolan
PODWÓJNA MAMA
jestem zakochana w tym laufradzie: FIRST BIKE rower biegowy STREET BLUE - FirstBIKE (1902411665) - Aukcje internetowe Allegro
widzielismy go na zywo w sklepie (byly w kolorach bordowym i zielonym z szarym).. Agata normalnie jak sie do niego przykleila to az milo bylo popatrzec jak sobie swietnie radzi.....
no nic trzeba skarpete zacisnać i nazbierac....
widzielismy go na zywo w sklepie (byly w kolorach bordowym i zielonym z szarym).. Agata normalnie jak sie do niego przykleila to az milo bylo popatrzec jak sobie swietnie radzi.....
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Wiem że sanki już się pojawiały na tapecie wiele razy ale mogę prosić dziewczyny które zamówiły online sanki i są zadowolone z samych sanek jak i z szybkiej przesyłki o podanie linków? dzięki :-)
reklama
Fajny Ale gdzie ma pedały?jestem zakochana w tym laufradzie: FIRST BIKE rower biegowy STREET BLUE - FirstBIKE (1902411665) - Aukcje internetowe Allegro