reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
i takie i takie ;-)edziook laufrad nie ma pedałów odpycha się nóżkami i uczy się równowagę łapać..
my na urodziny chcemy jakiś fajny kupić...
arcobaleno z oparciem, czy bez?
dziewczyny oglądałam wczoraj tą gadająca ciężarówkę chuck, czy jakoś tak i mnie nie powala..(a Tomek nawet wczoraj w sklepie się wystraszył, jak się cała trzęsła ;-))
ale interesuje mnie taka:FISHER PRICE ZIG GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA W8608 KURIER (1941449539) - Aukcje internetowe Allegro
widziała może któraś na żywo?
arcobaleno my kupiliśmy te: DUŻE SANIE DREWNIANE WZMACNIANE POLSKI PRODUCENT!! (1937919004) - Aukcje internetowe Allegro
są bardzo masywne, deska gruba, dopatrzyłam się małych niedoróbek np. nasze są źle polakierowane, bo miejscami taka chropowata "kaszka" jest.. ale ogólnie są ok, żadne śruby nie wystają.
ale interesuje mnie taka:FISHER PRICE ZIG GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA W8608 KURIER (1941449539) - Aukcje internetowe Allegro
widziała może któraś na żywo?
arcobaleno my kupiliśmy te: DUŻE SANIE DREWNIANE WZMACNIANE POLSKI PRODUCENT!! (1937919004) - Aukcje internetowe Allegro
są bardzo masywne, deska gruba, dopatrzyłam się małych niedoróbek np. nasze są źle polakierowane, bo miejscami taka chropowata "kaszka" jest.. ale ogólnie są ok, żadne śruby nie wystają.
estragon
mamusia synusia:P
aga my wczoraj kupiliśmy w realu na mikołaja od babci tą śmieciarę:
SIMBA ŚMIECIARKA REALNE ODGŁOSY ^K^ (1937521980) - Aukcje internetowe Allegro
właściwie to Karol sam ją wybrał. Chcieliśmy kupic coś bardziej gadającego, typu Stinky, ale Młody jak ją zobaczył, to nie chciał wypuścic z rąk. Na żywo wygląda dużo fajniej i przede wszystkim ten plastik jest porządny. Od wczoraj Karolek się z nią nie rozstaje, upycha tam wszystko co się da. Kupiliśmy mu też samochód zdalnie sterowany, ale ta śmieciara dużo bardziej go kręci. Może jak będziecie w sklepie, to dajcie Tomkowi samemu wybrac?
SIMBA ŚMIECIARKA REALNE ODGŁOSY ^K^ (1937521980) - Aukcje internetowe Allegro
właściwie to Karol sam ją wybrał. Chcieliśmy kupic coś bardziej gadającego, typu Stinky, ale Młody jak ją zobaczył, to nie chciał wypuścic z rąk. Na żywo wygląda dużo fajniej i przede wszystkim ten plastik jest porządny. Od wczoraj Karolek się z nią nie rozstaje, upycha tam wszystko co się da. Kupiliśmy mu też samochód zdalnie sterowany, ale ta śmieciara dużo bardziej go kręci. Może jak będziecie w sklepie, to dajcie Tomkowi samemu wybrac?
estragon
mamusia synusia:P
hahhahah, widzisz jaki oszczędny chłopakta śmieciara nie była teraz przypadkiem w biedronce?
jesli Tomek mialby sam wybierac, to padloby na zwyklego resoraka za 5 zł
aczkolwiek wczoraj wybral sobie resoraka... złomka za.. 19 zł
eee nie wiem, aczkolwiek my w realu zapłaciliśmy za nią 69 zł minus 30%, bo przez weekend mieli akcję, że za każde 100 zł wydane na zabawki jest - 30%, więc cena na allegro jest mocno przesadzona;-)
martina969
Filipowa mama
estragon fajna ta śmieciara, mojemu pewnie by się spodobała bo on zawsze patrzy jak u nas po śmieci przyjeżdżają:-)
my mamy tą gadającą ciężarówkę Chuck, na razie powiem szczerze że mały mało zainteresowany, na początku jeszcze się nią bawił ale bardzo krótko, stoi na górze w jego pokoju i czeka na swoją kolej:-) Jakbym miała dać za nią tyle co widziałam w smyku to nie polecam, my kupiliśmy tanio, nawet bardzo, bo za niecałe 10 funtów nową
my pod choinkę chcemy małemu kupić coś bardziej edukacyjnego, bo zabawek ma mnóstwo, a na pewno dostanie jeszcze od pozostałych gości. Zastanawiamy się nad kostką edukacyjną, np. taką:
New EverEarth Wooden 5 in 1 Mini Activity Cube 18m+ | eBay
http://www.mothercare.com/Sunshine-Garden-Wooden-Activity-Cube/dp/B004GUZIC0?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42764041&sr=1-1&qid=1322487593&pf_rd_r=0JGA1NXEPC9PM213YW46&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7]TODDLER Wooden Activity Cube BABY SENSORY TOYS 12months | eBay
lub
Sunshine Garden Wooden Activity Cube : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
ma któraś coś takiego??
[/URL]
my mamy tą gadającą ciężarówkę Chuck, na razie powiem szczerze że mały mało zainteresowany, na początku jeszcze się nią bawił ale bardzo krótko, stoi na górze w jego pokoju i czeka na swoją kolej:-) Jakbym miała dać za nią tyle co widziałam w smyku to nie polecam, my kupiliśmy tanio, nawet bardzo, bo za niecałe 10 funtów nową
my pod choinkę chcemy małemu kupić coś bardziej edukacyjnego, bo zabawek ma mnóstwo, a na pewno dostanie jeszcze od pozostałych gości. Zastanawiamy się nad kostką edukacyjną, np. taką:
New EverEarth Wooden 5 in 1 Mini Activity Cube 18m+ | eBay
http://www.mothercare.com/Sunshine-Garden-Wooden-Activity-Cube/dp/B004GUZIC0?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42764041&sr=1-1&qid=1322487593&pf_rd_r=0JGA1NXEPC9PM213YW46&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7]TODDLER Wooden Activity Cube BABY SENSORY TOYS 12months | eBay
lub
Sunshine Garden Wooden Activity Cube : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
ma któraś coś takiego??
[/URL]
to tak jak u nasmartina te kostki są fajne, bo jest kilka rzeczy w jednej zabawce, a więc oszczędnośc miejsca. My mamy np osobno mulę, osobno cymbałki, osobno sorter itd, więc dużo bałaganu
reklama
agulam
Fanka BB :)
MARTINA my mamy skrzynke z boikido,stoleczek mozna z tegozrobic, ale Oli nie zachwyca,przydaje sie na drobiazgi
**STOLIK DO NAUKI LICZENIA *BOIKIDO* + GRATIS (MJ)
za to smieciare Ola uwielbia ,zreszta jak wszystkie sprzety braciszka
Aga fajny ten samochod ktorego linka wstawilas,super
**STOLIK DO NAUKI LICZENIA *BOIKIDO* + GRATIS (MJ)
za to smieciare Ola uwielbia ,zreszta jak wszystkie sprzety braciszka
Aga fajny ten samochod ktorego linka wstawilas,super