reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
mnie tez sie nie podoba:-p

co do sanek to my mamy z carefura zwykle drewniane z oparciem,Wiki dostal na prezent jakbyl maly i powiem Wam ze w tamtym roku moj T na nich zjezdzal z gorki ,ja razem z dzieciakami i nic sie nie stalo,naprwde zwykle najzwyklejsze,jakbym ich nie miala tez bym pomyslala ze nie wytrzymaja;)

nadrobilam na zakupowym ponad 10 stron i az mnie glowa robolala;) od ogladania tych zabawek:-Ddo wyboru ,do koloru a i taknadal nie wiem co kupic dzieciakom:zawstydzona/y:tzn troche wiem...

mamy dziewczynek czy kupujecie dzieciom lalki?ja chcialam kupic i jak zaczelam ogladac w carefurze to nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac?sporo bylo tego:sorry:do tego jak bylam u kolezanki to jej corka przyniosla mi 5 lalek(ale rozebranych i z makijazem:-Dwiec nie widzialam w calosci)ale niektore z nich byly bardzo ciezkie(pewnie przez mechanizmy w srodku)i wydaje mi sie ze za ciezkie dla takich dziewczynek:sorry:nie wiem ,moze sie myle?
moze juz macie?co polecacie?Agatka,Natalka itp?zglupialam:-D

zupełnie nie znam się na lalkach:-D, ale jeszcze parę lat temu marzyłam mi się baby born, bo miała tyyyyyle dodatków, ubranek, wózeczków, zestawów do kąpieli, siusiania, jedzenia, przewijania itd:)

zupełnie nie znam się na lalkach:-D, ale jeszcze parę lat temu marzyłam mi się baby born, bo miała tyyyyyle dodatków, ubranek, wózeczków, zestawów do kąpieli, siusiania, jedzenia, przewijania itd:)
teraz znajdz co tego nie ma.....:-D:-D:-D

agulam, jako mama wielbicielki lalek powiem tak: sprobujcie jedną jakakolwiek kupic (nie wazne czy ciezka czy nei) i jesli Ola zaakceptuje to znaczy ze zaakaceptuje każdą lalkę.. sa dzieci co lubia zwykle szmacianki... najlepiej jakbyscie poszli do sklepu z ola i dalabys jej samej wybrac jakąś... bedziesz wiedziala jakie jej sie podobaja i czy wogole.... a potem pod jakims pozorem odlozysz na polke... ja robie tak, ze daje agacie na czas zakupow jakas lalke.. a potem przed pojsciem do kasy odkladamy (czasem tak zeby nei widziala, a czasem robimy lalkom papa) na polke...

Just ty tu takich pomyslow nie podsuwaj pls
zostawilam wczoraj otwarta strone i poszlam sie kapac,wracam a moj malzon juz na ebayu siedzi i namietnie dinusia szuka.
on koniecznie musi go miec.300 funtow :szok:

Noooo... my tez mniej więcej za tyle znaleźliśmy w USA.

Mi też się średnio podoba ale mój mąż podobnie jak Wonki przeczesywał net aby znaleźć go do kupienia w PL...nie znalazł :D

My też nie znaleźliśmy:) Ja jestem w nim absolutnie zakochana....!!

teraz znajdz co tego nie ma.....:-D:-D:-D

agulam, jako mama wielbicielki lalek powiem tak: sprobujcie jedną jakakolwiek kupic (nie wazne czy ciezka czy nei) i jesli Ola zaakceptuje to znaczy ze zaakaceptuje każdą lalkę.. sa dzieci co lubia zwykle szmacianki... najlepiej jakbyscie poszli do sklepu z ola i dalabys jej samej wybrac jakąś... bedziesz wiedziala jakie jej sie podobaja i czy wogole.... a potem pod jakims pozorem odlozysz na polke... ja robie tak, ze daje agacie na czas zakupow jakas lalke.. a potem przed pojsciem do kasy odkladamy (czasem tak zeby nei widziala, a czasem robimy lalkom papa) na polke...
wiolan mysle ze spodobaja sie jej lalki chociaz moge sie mylic.teraz nie rozstaje sie ze swoim misiem uszatkiem,wszedzie go ze soba bierze,wozi go w wozku,karmi itp
jedną kupimy i zobaczymy albo zdam sie na mikolaja i bedzie najlepiej

my juz po zakupach nocnych w tesco:-Djako ze u nas ten mniejszy sklep wiec wybor zabawek ograniczony(dla mnie lepiej bo mialabym wiecej dylematow:eek:)

zakupilam klocki lego 3 opakowania dla moich dzieci po 1i chrzesniaka,wyszly po 50zl:)reszte i tak zostawie u nich na zakupach ale juz czego innego:tak:
kupilam jeszcze inne lego bo Wiktor ma urodziny kolegi,takze zakupy udane:-)

reklama
Do góry