reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Mają już wyprzedaże kozaków? czy to była ostatnia para danego fasonu (bo ponoć wtedy obniżają).
Pytam, bo nie mam deichmanna pod ręką i musiałabym robić specjalnie wyprawę...
Wiesz co,nie wiem,nie zwróciłam uwagi,ale widziałam dużo przecenionych bucików i kozaczków,oczywiście nie wszystkie,tylko wybrane modele,ale też niemało, a z tego fasonu były jeszcze niebieskie i czerwone,ale numeracja niepełna.

reklama
Wiolan mój małż się tak zajarał tym autkiem że musiałam research na allegro zrobić :) Zainteresowanym podrzucam link: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Swoją drogą to myślałam, że droższe to to :p

widze ze to chyba nie sa oryginalne angielskie.. my w anglii dalismy 35 funtów!!:szok::szok::szok: ale cos dokładniej takiego: TWISTER AKROBATA, MUZYKA, JAKOŚĆ, CENA SZOK, HIT!! (1938510163) - Aukcje internetowe Allegro wtedy nie ma problemow z podnoszeniem sie... bo sama formuła nie zrobi takich akrobacji co ten maly bączek..... i uwaga na jazdy w domu... może szybkością swoją niezle poobijać ściany:p:-D:-D:-D

POLECAM..... to jest cos co wszedzie robi furorę.... aaaaaaa i widze, ze w tyum linku jest taki z muzyką... NIE POLECAM Z MUZYKĄ!!!!

idea tej szafki jest fajna, ale niestety dostep do srodkowej polki jest minimalny, co moze sprawiac trudności w wyjmowaniu i pojemnika i rzeczy z pojemnika.... tutaj moznaby sie pokusic o zmiane konstrukcyjna aby odleglosc srodkowej od gornej byla lekko wieksza.... (pojemniki sa pod lekkim katem a wyciagasz na prosto.. gdzies w srodku pojemnika nastąpi zaklinowanie sie lekkie pojemnika o szafke.. w najlepszym przypadku jak dziecko pociagnie to sie urwie material pojemniak, wyleca zabawki, w najgorszym - zalezy cos ie zaklinuje z pojemnika, dziecku może spasc szafka)... ot takie moje tylko plajtowe przemyslenia..l...
bo sama szafka mi sie podoba.....

Wiesz co,nie wiem,nie zwróciłam uwagi,ale widziałam dużo przecenionych bucików i kozaczków,oczywiście nie wszystkie,tylko wybrane modele,ale też niemało, a z tego fasonu były jeszcze niebieskie i czerwone,ale numeracja niepełna.

kurcze, byłyśmy i u nas z elefantena tylko jeden fason półbucików chłopięcych przeceniony (małe rozmiary)
żadne kozaki, szkoda :-(

Nicky dostala w prezencie od mojej siostry lalke annabell
Buy Baby Annabell Doll at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby Annabell.

wiem,ze chyba Alis sie nad taka zastanawiala
no wiec PORAZKA! jutro idziemy oddac i poszukac jakiejs normalniejszej lali.jak ona gaworzy i wydaje odglosy ssania butli to ja jestem swiety mikolaj.dzisas kto takie badziewie na rynek wypuscil i to jeszcze za niemale pieniadze:wściekła/y:

kupilam dzisiaj Agacie w realu kosiarke z Playskool... jestem zachwycona.. ciekawe jak moje dziecko zapatrzy sie na strzyżenie kafelek w domu, tudzież z rozpędu dywanu... dodam, że kosiara ma przemiły głos.. nie nachalny jak inne zabawki...:-D
o taka!!!!!!!!
PLAYSKOOL-Dyzio Gadająca Kosiarka Hasbro 39341 (1935787574) - Aukcje internetowe Allegro ja dałam 100 PLN... i widze, że niezły deal zrobilam..... i oczy jej sie ruszają....

Alis, w realu jest też samochód o którym pisałyśmy wczesniej... looknijcie na żywca jak to wygląda, jak świeci... no ale minus taki, że kosztuje 127 PLN po promocji...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry