reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wybrałam się dziś z Majką do Arkadii po buty ocieplane na zimę :) Byłyśmy w CCC to z tych co nam się podobały i na nogę pasowały (haha ale rym ;P) był tylko jeden but...w deichmannie nie było nic! szok...zawędrowałyśmy więc do smyka a tam przeceny na wszystkie buty 50%! Rewelka :) Kupiłyśmy śliczne ocieplane trzewiki za 60zł zamiast 120zł :D

reklama
Alis to super że udało się wam natrafić na fajną promocje, szczerze mówiąc to czekam na wyprzedaże kozaków "śniegowców" na razie mała ma kozaczki więc tragedii nie ma że trzeba na gwałt kupować buty:tak:

Julita - nie mogę się przyzwyczaić do twojego avaratka

aa i dostała dziś info od koleżanki z pracy, że w grudniowym numerze Olivii sa kupony rabatowe do zrealizowania w dniach 26-27 listopada, zniżki do wielu sklepów, m.in. do H&M na -25% (trzeba kupić min po jednym artykule z sekcji damskiej, męskiej i dziecięcej)

ahhh temat prezentow widzę...my zamowiliśmy Gabryni lalkę Natalia mowi spiewa i chodzi:) i własnie takiego laptopa zabawkę zeby się naszymi nie bawiła:(

o to musze zakupic oliwie

Julita fajna ta ksiazeczka

Alis to fajnie ze zaoszczedziliscie,musze siostrze powiedziec bo chce kupic malemu buciki.
a wczoraj przyszedl sms ze smyka ze w ten weekend -20%na wszystkie zabawki

a ja nadal prezentow nie mam:-(

w carefurze jest ksiazka 'poczytaj mi mamo' z 50,- na 35(chyba:dry:)
a dla starszakow dzieci z bulerbyn,pippi.wydawnictwo nasza ksiegarnia

edit:na mojej wiosce nie bylo juz oliwii(albo jeszcze,hm)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry