Wybrałam się dziś z Majką do Arkadii po buty ocieplane na zimę Byłyśmy w CCC to z tych co nam się podobały i na nogę pasowały (haha ale rym ;P) był tylko jeden but...w deichmannie nie było nic! szok...zawędrowałyśmy więc do smyka a tam przeceny na wszystkie buty 50%! Rewelka Kupiłyśmy śliczne ocieplane trzewiki za 60zł zamiast 120zł
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Alis to super że udało się wam natrafić na fajną promocje, szczerze mówiąc to czekam na wyprzedaże kozaków "śniegowców" na razie mała ma kozaczki więc tragedii nie ma że trzeba na gwałt kupować buty
malina29
Mama debiutująca
Julita - nie mogę się przyzwyczaić do twojego avaratka
aa i dostała dziś info od koleżanki z pracy, że w grudniowym numerze Olivii sa kupony rabatowe do zrealizowania w dniach 26-27 listopada, zniżki do wielu sklepów, m.in. do H&M na -25% (trzeba kupić min po jednym artykule z sekcji damskiej, męskiej i dziecięcej)
aa i dostała dziś info od koleżanki z pracy, że w grudniowym numerze Olivii sa kupony rabatowe do zrealizowania w dniach 26-27 listopada, zniżki do wielu sklepów, m.in. do H&M na -25% (trzeba kupić min po jednym artykule z sekcji damskiej, męskiej i dziecięcej)
katagorka20
Fanka BB :)
ahhh temat prezentow widzę...my zamowiliśmy Gabryni lalkę Natalia mowi spiewa i chodzi i własnie takiego laptopa zabawkę zeby się naszymi nie bawiła
agulam
Fanka BB :)
o to musze zakupic oliwie
Julita fajna ta ksiazeczka
Alis to fajnie ze zaoszczedziliscie,musze siostrze powiedziec bo chce kupic malemu buciki.
a wczoraj przyszedl sms ze smyka ze w ten weekend -20%na wszystkie zabawki
a ja nadal prezentow nie mam:-(
Julita fajna ta ksiazeczka
Alis to fajnie ze zaoszczedziliscie,musze siostrze powiedziec bo chce kupic malemu buciki.
a wczoraj przyszedl sms ze smyka ze w ten weekend -20%na wszystkie zabawki
a ja nadal prezentow nie mam:-(
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
trzeba się przygotować ;-)
Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 30 listopada 2011 r. - Strona główna
Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 30 listopada 2011 r. - Strona główna
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
malinka Ty chyba kupowałas ten wózeczek, czy on posiada jakies pasy???
SMOBY Wozek SPACEROWKA Baby Nurse Skretne Kółka (1824778475) - Aukcje internetowe Allegro
SMOBY Wozek SPACEROWKA Baby Nurse Skretne Kółka (1824778475) - Aukcje internetowe Allegro
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Nie wiem, ile czasu jest już na rynku, ale jest druga cześć reprintu "Poczytaj mi mamo"
POCZYTAJ MI MAMO KSIĘGA DRUGA / NOWOŚĆ 2011 (1926276224) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym jest:
WANDA CHOTOMSKA DZIECIOM [poczytaj mi mamo] KURIER (1925886976) - Aukcje internetowe Allegro
JAN BRZECHWA DZIECIOM [poczytaj mi mamo] KURIER (1925886981) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że to bardzo fajny prezent.
POCZYTAJ MI MAMO KSIĘGA DRUGA / NOWOŚĆ 2011 (1926276224) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym jest:
WANDA CHOTOMSKA DZIECIOM [poczytaj mi mamo] KURIER (1925886976) - Aukcje internetowe Allegro
JAN BRZECHWA DZIECIOM [poczytaj mi mamo] KURIER (1925886981) - Aukcje internetowe Allegro
Myślę, że to bardzo fajny prezent.
reklama
malina29
Mama debiutująca
ni ma pasów, więc lalka czasem wypaduje...malinka Ty chyba kupowałas ten wózeczek, czy on posiada jakies pasy???