reklama
estragon
mamusia synusia:P
w sumie zastanawiałam się kiedyś nad nim, ale Karol bez problemu pije już z normalnego kubeczka, tzn pod warunkiem, że ja mu ten kubek trzymam, inaczej cała zawartośc wylądowałaby na koszulce. Może po prostu ucz już pic Lilkę ze zwykłego kubka?dziewczyny, czy któras z was ma kubek Lovi 360? KUBEK NIEKAPEK LOVI 360 JUNIOR 250 ml z uchwytami (1861054870) - Aukcje internetowe Allegro
krewetka a nie chcesz spróbować bidonu? z rurką lub bez rurki?
u nas w użyciu ciągle i tylko bidon, samodzielne picie, to jeszcze nie na moje nerwy kilka razy pił, ale od razu bluza i body i spodnie do przebrania.. ewentualnie jak naleję mu malutko (na łyczka) to jeszcze
ponawiam temat sanek, dziewczyny, które się zdecydowały na sanki z pchaczem podajcie linki jakie chcecie kupić.. Tomek dostał od prababci pieniążki i mamy je przeznaczyć właśnie na sanki i chciałabym poznać Wasze typy:-)
u nas w użyciu ciągle i tylko bidon, samodzielne picie, to jeszcze nie na moje nerwy kilka razy pił, ale od razu bluza i body i spodnie do przebrania.. ewentualnie jak naleję mu malutko (na łyczka) to jeszcze
ponawiam temat sanek, dziewczyny, które się zdecydowały na sanki z pchaczem podajcie linki jakie chcecie kupić.. Tomek dostał od prababci pieniążki i mamy je przeznaczyć właśnie na sanki i chciałabym poznać Wasze typy:-)
wampi
..::..::..::..
My też mamy Lovi 360 od kilku miesięcy, Cypek bez problemu za 1 użyciem załapał jak się pije z niego. Ale kubek stoi i się kurzy, bo młody woli pić ze zwykłego kubeczka albo z takiej butelki/bidona (używamy jej na spacerach) Kubek niekapek, do nauki picia z silikonowym ustnikiem, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie Nie ma ona smoczka tylko taki gumowy ustniczek, z którego leci dopiero jak dziecko delikatni przyciśnie ustnik.
Wonka uk
Fanka BB :)
Krewetka ja tak jak Aga jestem zwolenniczka bidona z rurka,tyle,ze u nas ta do przygryzania sie nie przyjela,mala nie za bardzo to pojela.kubek mielismy i jak u wiekszosci po jakims czasie uszczelka przestala trzymac
bidon mamy taki
explora ® Active Straw | Tommee Tippee
bidon mamy taki
explora ® Active Straw | Tommee Tippee
wiolan
PODWÓJNA MAMA
czekalam na oferte wlasnie takiej kuchni i co??? nie ma jej w necie... jestem zawiedziona...Ubrania rekreacyjne, bielizna nocna i nastrojowe dekoracje na dole strony fajne zabawki
reklama