reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wampi bo takie drewniane są najlepsze! My też takie kupimy bo niestety moje z czasów dzieciństwa zaginęły podczas przeprowadzki :/ 4 lata temu...a były nadal jak nowe...:(

reklama
Co do sanek, to też myślałam o takich z pchaczem, ale zaczynam się zastanawiać, czy faktycznie na nieubitym śniegu nie będzie ciężko ich prowadzić.......?:baffled: No i jak ze zjeżdżaniem? A już myślałam, że jestem zdecydowana:baffled:

JustMe5 zarówno pchacz, jak i oparcie jest odczepiane..
a ja tak sobie myślę, że u mnie na wsi na głównej drodze zawsze jest ubity śnieg:-D
ale przemyśleć jeszcze to wszystko też muszę:tak:
wstępnie mieliśmy na BN kupić, ale boję się, że zima może szybciej przyjść i pewnie na Mikołajki kupimy :-)

Moja Naducha chyba najszczuplejsza ze wszystkich dziewczynek, w karcie w szpitalu ma wpisany 10-25 centyl wagowy,za to wzrost na 90 centylu:eek: chyba modelką chce zostać;-)ale dysproporcję widać gołym okiem...
Ubranka nosi 86,buciki na zimę 23.
Moja Julka na 3 lata ważyła 15 kg,teraz 26 kg.
malina ja zamówiłam z halensa kombinezon 86 (next),bo zależało mi na tym,aby Nadia miała jeden w całości i jeszcze czekam
NEXT Kombinezon - Kurtki i kombinezony - Moda dla niemowlak�w - Dziecko - Halens - halens.pl

My też kupimy na mikołajki, mam nadzieję, że coś jeszcze będzie w rozsądnych cenach. WIdziałam nawet fajne z materacykiem, zamiast śpiworka. Nie wiem tylko jak to jest z tymi rurami na oparciu, czy to będzie wygodne tak się opierać o rurę na wysokości łopatek, a poniżej żadnego podparcia ? Ktoś ma doświadczenie?
Jeśli chodzi o pchacz, to jego wyjmuje się jednym ruchem, więc nie zawadzi go mieć, zawsze można zdjąć.

my bierzemy najzwyklejsze sanki, bo nie będziemy nimi jeździć po chodnikach, tylko na górkę i jazda, mamusia z tyłu :-D nareszcie, tyle lat na to czekalam, by sobie z górki pozjeżdżać

Kupili mi je moi rodzice jak byłam mała, więc mają jakieś 25 lat. Wytrzymały moją jazdę, mojego brata ciotecznego i jego 2 rodzeństwa oraz moją córę i nadal są w świetnym stanie.

moje nie wytrzymały, ja i mój brat na tych sankach i rozpadły się na wióry

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja Julka na 3 lata ważyła 15 kg,teraz 26 kg
:szok::szok::szok: 26kg, kiedy moja tyle ważyła... chyba w zerówce, bo teraz to już waga ciężka ;-)

mamusia z tyłu
laugh.gif
nareszcie, tyle lat na to czekalam, by sobie z górki pozjeżdżać

:-)

my bierzemy najzwyklejsze sanki, bo nie będziemy nimi jeździć po chodnikach, tylko na górkę i jazda, mamusia z tyłu :-D nareszcie, tyle lat na to czekalam, by sobie z górki pozjeżdżać

....czekam na foty!:-D:-p

Skoro ten pchacz bez problemu się odczepia, to ja z kolei chyba zedycduję się na te sanki z pchaczem.... od przybytku głowa nie boli;-)

Agnieszka, bardoz fajny kombinezon! Mam nadzieję, że przyjdzie przed zimą, bo z Halensem różnie bywa;-)

reklama
Do góry