reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

od godziny siedzę na allegro i szukam se butów:dry:. Znacie może firmę baldaccini by krimen????
albo simen???
estragon, osobiście odradzam kupowanie butów nieznanych Ci marek przez net, co innego, gdy znasz już firmę i wiesz czego się spodziewać, choć z drugiej strony masz te 10 dni na zwrot, ale zawsze tracisz podwójnie koszty wysyłki. Ja się przejechałam

Malina moja ma teraz 84cm:tak:waży 13,300g
ha! ja Tochę wreszcie zmierzyłam i wyszło mi 82 cm!!! to mi laska wystrzeliła!
malina ja zamówiłam z halensa kombinezon 86 (next),bo zależało mi na tym,aby Nadia miała jeden w całości i jeszcze czekam
NEXT Kombinezon - Kurtki i kombinezony - Moda dla niemowlak�w - Dziecko - Halens - halens.pl
Agnieszka - śliczny ten kombinezonik :-) słit :-))))
a z tym halensem to napisałam im maila o rezygnacji z zamówienia, ciekawe czy przyjmą....buuu, powinni bo przecież na bank jeszcze nie wysłali (tydzień temu robiłam zamówienie)

My też kupimy na mikołajki, mam nadzieję, że coś jeszcze będzie w rozsądnych cenach.
Jeśli chodzi o pchacz, to jego wyjmuje się jednym ruchem, więc nie zawadzi go mieć, zawsze można zdjąć.
ten pchacz tez do mnie przemawia i pewnie takie zakupimy na mikołajki właśnie :-)
Zawsze do zwykłych sanek można użyć koca ;-)
exactly:-)

reklama
a z tym halensem to napisałam im maila o rezygnacji z zamówienia, ciekawe czy przyjmą....buuu, powinni bo przecież na bank jeszcze nie wysłali (tydzień temu robiłam zamówienie)
Mam nadzieję,że Ci się uda,ja zamówienie z halens (next) czekam ok. 12 dni, a towar jest wysyłany z Anglii, a w Polsce pocztą.A nie lepiej przymierzyć ubranek i jeśli nie będą pasować oddać ? Zwracają pieniądze,bo korzystałam,92 z nexta jest duże.
Co do pchacza,Nadia to gospocha i ma taki.Rewelacja
FISHER PRICE-ŚPIEWAJĄCY ODKURZACZ-REKLAMA-KURIER!! (1889043325) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieję,że Ci się uda,ja zamówienie z halens (next) czekam ok. 12 dni, a towar jest wysyłany z Anglii, a w Polsce pocztą.A nie lepiej przymierzyć ubranek i jeśli nie będą pasować oddać ? Zwracają pieniądze,bo korzystałam,92 z nexta jest duże.
Co do pchacza,Nadia to gospocha i ma taki.Rewelacja
FISHER PRICE-ŚPIEWAJĄCY ODKURZACZ-REKLAMA-KURIER!! (1889043325) - Aukcje internetowe Allegro
Agnieszka, no najwyżej tak zrobię, dzięki za info:-)

Agnieszka ten odkurzacz z fp kupowałaś przez allegro czy w sklepie, bo ja się do niego przymierzam, ale jakoś jeszcze nie natrafiłam na niego w sklepach.

estragon, osobiście odradzam kupowanie butów nieznanych Ci marek przez net, co innego, gdy znasz już firmę i wiesz czego się spodziewać, choć z drugiej strony masz te 10 dni na zwrot, ale zawsze tracisz podwójnie koszty wysyłki. Ja się przejechałam

Polecam przeczytać ten artykuł tak a propos tych podwójnych kosztów. Wcale nie trzeba ich ponosić: Zwrot towaru zakupionego przez Internet – kto ponosi koszty przesyłki? | Reklamacja każdego towaru

reklama
Do góry