reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
u nas wszystkie najróżniejsze kubki i bidony poszły w kąt, młody pije z butelki od wody mineralnej nałęczowianka, to nie jest typowy sportowy ustnik a jakieś takie dziurki ma
u nas od wielu wielu tygodni butelki kubusiowe z tymi ustnikami... a do tego pije normalnie z kubka plastikowego (nie rozlewa na siebie i umie po domu chodzic ostroznie z kubkiem)... ale najlepiej jej sie pije wode z kubka na schodach.... ale wlewam jej okolo 1 cm i robie dolewki jak wypije...

U nas bidon do samodzielnego picia i normalny kubeczek plastikowy z canpola do picia ze wspomaganiem ;)

czekalam na oferte wlasnie takiej kuchni i co??? nie ma jej w necie... jestem zawiedziona...

Wiolan, pewnie jutro już będzie dostępna ta kuchnia w necie. Jest napisane, ze CHWILOWO niedostępne. Z kombinezonami też tak było, jak weszłam, to był wyprzedany, a następnego dnia już normalnie w sprzedaży do końca katalogu.

lenkaa: jak weszlam w ta kuchnie to napisane bylo, ze juz artykuł jest niedostępny w internecie ... to tak wyglada jak wykupiony... ale popatrze jeszcze jutro i pojutrze... dzieki...

aga pytałaś o sanki - ja zastanawiam się nad tymi :

Sanki FULL OPCJA materacyk oparcie podnóżki pchacz (1887689833) - Aukcje internetowe Allegro

mają praktycznie wszystko, co jest mi potrzebne, ale cena nie zachwyca jak na sprzęt raczej okazjonalnie używany w warunkach ścisłego centrum w mieście, gdzie wszystkie chodniki są konkursowo odśnieżane. Osobom spoza miasta częściej się przydadzą, no ewentualnie mogłyby być trochę większę, żeby się jeszcze tyłek rodzica zmieścił podczas zjazdów ;), więc jeszcze szukam, ale ten typ mam w obserwowanych.

u nas na pewno odpadają sanki drewniane gdyż dla mnie są za wysokie, a że my będziemy więcej śmigać z pagórków to zależy mi by mały w razie "W" nie spadł z sanek dlatego chciała bym takie.
Sanki dziecięce dla niemowląt i małych dzieci plastikowe 10766 B niebieskie *** Towar chwilowo niedostępny *** - kupujmarkowe.pl
widziałam też tańszą wersje tylko bez zapięcia.
poza tym nigdy nie lubiłam drewnianych bo były wolne i ciężkie ;-)

patrzcie na ten bajer, jak bym miała kilkanaście lat mnie też bym taki kombinezon chciała :tak::tak::tak:garderobe33 style blog:: Spodnie z sankami, sanki ze spodniami

i jeszcze coś uwielbiam buty z decathlona

http://www.decathlon.com.pl/PL/arpenaz-snow-150-jr-07-08-red-22741279/
http://www.decathlon.com.pl/PL/forclaz-snow-600-137656763/
http://www.decathlon.com.pl/PL/weasy-153019202/

śliczne :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry