reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

heh Mati tez uwielbia wozki....
w domu osobistego nie mamy ale jak ejstesmy u dziadkow w krakowie to podbiera kuzynkom i wozi misie w takim wiklino
5008.jpg
wym

reklama
Fajne te wózeki sklepowe.

Jak Cypkowi nie przejdzie chęć wożenia lalki w wózku, to chyba mu na wiosnę taki wózek sklepowy sprawię, żeby miał na dwór, bo tak jakoś chyba nie wypada mu z tym różowym publicznie wychodzić, żeby się dzieciaki z niego nie śmiały.

A wózek dostał ze względu na to, że ostatnio podebrał lalkę Gabi i woził ją w koszyku na kółkach, o taki sobie "wózeczek" zrobił :-D:

0.jpg

ONA ją tam schowała???:-D Czy Wy schowaliście przed nią???

hehe ;P mamusia schowała...

zawierzcie mi, ze nie farbuje ciastolina z Playdoh... jak dla mnie mega super ... i zestawy tez maja fajne.. wytrzymuja naprawde niezle gimnastyki dzieci..... zestawy teraz agata odziedziczy po kacprze a dokupie sama ciastoline... (doadam, ze probowalismy wielu firm i wygral playdoh)

potwierdzam, mamy playdoh i nie farbuje :) tylko chyba cenowo drożej wychodzi... :/

ja wczoraj kupiłam Młodemu taki mały zestawik Smiki (3 kolory ciastoliny i 3 foremki), no i się nie przyjął... Jak dałam mu do rączki tą ciastolinę, to zrobił taką minę, jakby co najmniej gó..o dostał:-D i walnął ją na drugi koniec pokoju:-D. Za to bawi się tymi kubeczkami chowając je do pudełka:-p.

hehehe!!! :-D:-D

:-D:-D:-D:-D
a z kubeczkami u nas było idenycznie 30 minut bawił się przenoszac kubeczki, z podłogi na krzesło, z krzesła pod drzwi, stamtąd do pudełka i tak w kółko :-)

ooooo taaak.... przenoszenie po jednaj sztuce z pokoju do pokoju przez 20 min to jest to :-D
wczoraj wieczorem kompletowalysmy razem zabawki. wyciagalam po kolei pudelka (sortery, pudla na klocki, pudelko na kasztany, wytlaczankę do jajek itp.) i dopasowywalysmy czesci. poprosiłam Jagodę, żeby przyniosła wiaderko z dużego pokoju, bo wcześniej tam powrzucałam wszystkie zdekompletowane zabawki. przyniesienie calego wiaderka okazalo sie nudne... wywalila wszystko na podlogę i transportowała pojedynczo pojedynczo... :baffled:

Wampi, przypomniałaś, że tez mam taki trzypiętrowy koszyk na kółkach schowany w łazience (jeszcze z czasów studenckich ;P ). nie znosiłam go, ale musze go znaleźć, bo Jagodzie na pewno sie spodoba :-D
W sprawie odkurzacza nie doradzę, bo sama najlepiej wiesz czym sie Cypek lubi bawić. Moja Jagoda by się pewnie szybko znudziła... :/

Wcześniej chciałam kupić taki Playskool PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ NOWY PL 39343 (1882774498) - Aukcje internetowe Allegro ale ten z fp chyba jest bardziej edukacyjny niż "Pyłek", który tylko gada.

U nas też jest problem z brakiem miejsca, więc zawsze zakup jakiejś większej zabawki muszę dobrze przemyśleć.

Nie widziałam tego odkurzacza z FP na żywo, ale Pyłek jest czadowy, fajnie gada i Franek bardzo lubi się nim bawić jak jest u swojej koleżanki... ale wiadomo, jakby miał go w domu, to pewnie by mu się znudził;-)

aga my mamy taki wózek sklepowy:
Plastikowy Wózek Na Zakupy Firmy Klein 9690, ZABAWA W SKLEP Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,Kraków
i oprócz klocków drewnianych, to jest to zabawka nr 1:tak:.
Widziałam na spacerkach, że podobają mu się wózeczki dla lalek, więc wybrałam alternatywę bardziej dla chłopców:-D, chociaż widuję na placu zabaw chłopczyka z różową spacerówką i miśkiem w środku:tak:.

Faaaajny ten wasz wózek!! A cod chłopca z różowym wózkiem- uważam, że wygląda to super i fajnie, że są postępowi rodzice, którym to nie przeszkadza. Pamiętam, ze kiedyś widziałam w Rzymie bliźniaki- chłopca i dziewczynkę, oboje mieli różowe wózki i wyglądali mega pociesznie:tak:

Ja wlasnie zaczelam myslec co na Mikolaja lub co pod choinke i w tym roku stawiam na duplo..bo Mati fajnie laczy klocki i bawi sie samochodzikami z duplo cars
moje nowe typy to duplo tomek i przyjaciele ..bo ostatnio widzial na cartoonito Tomka i teraz jezdzi bidok autkami i zamiast bum bum mowi ciuciuff
LEGO DUPLO Tomek i Przyjaciele 5547 :: Swiat-zabawek.pl
LEGO DUPLO Tomek i Przyjaciele 5546 :: Swiat-zabawek.pl
http://www.swiat-zabawek.pl/index.php?p8028,lego-duplo-tomek-i-przyjaciele-5544
i widzialm ostatnio jakas rekalame Zoo i tez mi sie spodobalo
LEGO Duplo Ville Karmienie w ZOO 5634 :: Swiat-zabawek.pl

stawiam na duplo tez ze wgledu ze bedzie wygodne do spakowania...bo BN w polsce heheh..wiec po pare kolckow i poupycha sie w dziury w walizkach

Ostatnia edycja:
My mamy DUPLO z Cars i ostatnio Francesco dostał zoo- uwielbia zwierzątka, więc to był dobry wybór... no i tak jak piszesz- wyjeżdżając wrzucamy auta, jakieś zwierzątka i mamy zabawki z głowy:tak:

Nie widziałam tego odkurzacza z FP na żywo, ale Pyłek jest czadowy, fajnie gada i Franek bardzo lubi się nim bawić jak jest u swojej koleżanki... ale wiadomo, jakby miał go w domu, to pewnie by mu się znudził;-)

A cod chłopca z różowym wózkiem- uważam, że wygląda to super i fajnie, że są postępowi rodzice, którym to nie przeszkadza. Pamiętam, ze kiedyś widziałam w Rzymie bliźniaki- chłopca i dziewczynkę, oboje mieli różowe wózki i wyglądali mega pociesznie:tak:

Pyłka już kiedyś oglądałam w sklepie i bardzo mi się spodobał, ale dziś widziałam w tv reklamę tego odkurzacza z fp, poczytałam sobie o nim na necie, ale pewnie nim się zdecyduję, to będę szukała go w sklepach, żeby przetestować ;-)

Odnośnie wózka, ja tam jestem za tym, żeby dzieci bawiły się wszystkimi zabawkami, a nie dzielić na zabawki dla dziewczynek i zabawki dla chłopców. Dla mnie problemu nie stanowi wyjście Cypka z wózeczkiem na dwór, jedynie obawiam się, że dzieci mogą go wyśmiać, że chłopak a bawi się wózkiem dla lalek. Nie chce by było mu przykro tak jak np. mojej córci jak chłopaki z klasy wyśmiali ją, że jest babochłopem, bo lubi Bakugany, bawi się samochodzikami i pistoletami, niektóre dziewczynki na początku też jej nie akceptowały, bo nie ubierała się w typowo "dziewczyńskie" ciuchy.

reklama
Do góry