reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny pliska napiszcie jeszcze raz jakie te rekawiczki z hm kupilyscie.
ja wzielam 2pak z 1 paluszkiem inie moge przymierzyc bo sa tak zapakowane(nie zauwazylam),czy dobre sa dla dzieciakow bo to chyba standard
a drugie wzielam 3-pak na 5 paluszkow 86/104 i wydaja mi sie za duze i do tego Ola nie dala sobie zalozyc:baffled:

5 par to chyba za duzo co nie?:-D

reklama
Agulam my mamt ten 3-pak r. 86/104 i są świetne :-)
mamy też jedne nieprzemakalne z 1 paluszkiem. a w h&m możesz przecież zwrócić.. mi Pan w sklepie powiedział, że jak nie będą na młodego pasowały, to spokojnie mogę zwrócić bodajże w ciągu 20 dni:tak:

dobrze aga pisze:tak:. teraz to wszędzie można zwrócic towar do 30 dni pod warunkiem, że jest nowy, ometkowany (nieużywany, of course) i ma się paragon, ewentualnie można wymienic.

wiem,wiem ze mozna zwrocic tylko chodzilo mi o rozmiary.tych z jednym paluszkiem nie moge przymierzyc bo sa tak zametkowane/zapakowane ze sie nie da.

Alis Ty chyba je masz dla Mai? dobre sa,nie skurczyly sie po praniu?

teraz mam dylemat czy zostawic z 1 paluchem(jesli beda dobre) czy z 5 paluchami(obawiam sie zakladania).najwyzej zostawie wszystkie i moze sei ktos chetny trafi,hm

Agulam, jeśli teraz masz problem z założeniem 5-palczastych, to nie licz, że niedługo da sobie założyć.. Tomek od początku chętny był do ich zakładania.. zawsze możesz spróbować na allegro sprzedać.. ja sprzedałam jedną parę, bo nam nie była potrzebna i gdzie za 3 pak dałam 19,99 to jedną parę za 8 zł + przesyłka sprzedałam po 10 minutach od wystawienia :-p więc może próbuj...

Agulam, jeśli teraz masz problem z założeniem 5-palczastych, to nie licz, że niedługo da sobie założyć.. Tomek od początku chętny był do ich zakładania.. zawsze możesz spróbować na allegro sprzedać.. ja sprzedałam jedną parę, bo nam nie była potrzebna i gdzie za 3 pak dałam 19,99 to jedną parę za 8 zł + przesyłka sprzedałam po 10 minutach od wystawienia :-p więc może próbuj...
ja dopiero kupilam wiec moge oddac,a jeli sprzedaz to tylko w realu:-Dja niestety antyallegrowa:-Dkonto mam ale tylko cos kupuje,wstyd sie przyznac ale nie ogarniam tego ,w sumie nawet nie probowalam:-(

moja ma na razie jedne rękawiczki pięciopalczaste, myślę że kupię jej jeszcze takie z jednym paluszkiem i drugie śniegowce;)

a co do mikołajek bo kiedyś była mowa to mała dostanie od nas sanki i klocki lego duplo:tak:

powiem wam że fajnie jest dostać coś w spadku dla dziecka, ostnio kolezanki obdarowaly mnie 2 worami ubranek więc mam ubranek całe mnóstwo...

mam tylko problem ze sprzedażą kombinezonu tego co kupiłam i w tym momencie nie mamy takiego na tę zimę:-:)-:)-(, kozaczków też jeszcze nie mamy bo czekam na wypłatę:tak:

reklama
Muszę zrobic liste potencjalnych prezentow pod choinke i na milkołajki dla małej bo dziadkowie/chrzesni juz dopytuja co kupic.
Póki co mamy na liście:
- sanki (od nas na mikołajki)
- zestaw stolik plus krzeselka (od nas pod choinke)
- ciastolina PlayDoh (czy jak to sie pisze....)
- szczeniaczek uczniaczek
- kuchnia
- tablica do pisania

Co byscie jeszcze proponowały? Odpadaja róznego rodzaju klocki bo mamy całe pudło. Tak samo ksiązki - mamy cały stos i ciagle ich przybywa.

Do góry