reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
zawierzcie mi, ze nie farbuje ciastolina z Playdoh... jak dla mnie mega super ... i zestawy tez maja fajne.. wytrzymuja naprawde niezle gimnastyki dzieci..... zestawy teraz agata odziedziczy po kacprze a dokupie sama ciastoline... (doadam, ze probowalismy wielu firm i wygral playdoh)
Ostatnia edycja:
Malina z mojego zestawu czarna tez farbuje, dlatego nawet jej nie wyciągam inne kolory nie farbują.
ale cistolina z biedronki- 'mięciutka ciastolina' czarny nie farbuje :-)
no właśnie Mikołajki już niedługo. co(ś) kupujecie swoim maluchom?
ale cistolina z biedronki- 'mięciutka ciastolina' czarny nie farbuje :-)
no właśnie Mikołajki już niedługo. co(ś) kupujecie swoim maluchom?
estragon
mamusia synusia:P
ja wczoraj kupiłam Młodemu taki mały zestawik Smiki (3 kolory ciastoliny i 3 foremki), no i się nie przyjął... Jak dałam mu do rączki tą ciastolinę, to zrobił taką minę, jakby co najmniej gó..o dostał i walnął ją na drugi koniec pokoju. Za to bawi się tymi kubeczkami chowając je do pudełka.
ja wczoraj kupiłam Młodemu taki mały zestawik Smiki (3 kolory ciastoliny i 3 foremki), no i się nie przyjął... Jak dałam mu do rączki tą ciastolinę, to zrobił taką minę, jakby co najmniej gó..o dostał i walnął ją na drugi koniec pokoju. Za to bawi się tymi kubeczkami chowając je do pudełka.
a z kubeczkami u nas było idenycznie 30 minut bawił się przenoszac kubeczki, z podłogi na krzesło, z krzesła pod drzwi, stamtąd do pudełka i tak w kółko :-)
strega
Fanka BB :)
heheh Estragon ..moj etz bawi sie nozykiem platikowym, wyciskarkami...kubeczkami i foremkami a ciastolina...odrzuca ja na pierwszy dodtyk hehe
wampi
..::..::..::..
Ja się przymierzam do zakupu tego odkurzacza FISHER PRICE Śpiewający odkurzacz Czyścik W1092 (1876486422) - Aukcje internetowe Allegro bo mi młody ciągle odkurzacz z szafy podbiera i "odkurza" mieszkanie.no właśnie Mikołajki już niedługo. co(ś) kupujecie swoim maluchom?
A wczoraj Cypcio dostał od moich rodziców taki wózeczek:
Dostał wózek wieczorem i nie można go było oderwać od wózka i zagonić do spania, wozi lalę jak wzorowy przyszły tatuś ;-)
wampi ale po co odkurzacz? Ty się ciesz, ze bierze 'twój' ja zawsze daję Tomkowi sprzątać. tzn jak ja zamierzam odkurzać, to daję jemu, właczam na minimum, rurę mu mniejszam i lata po calym pokoju, radości ma co nie miara, a jak się zmęczy, to daje mamie skończyć..
obawiam się, żę zabawką szybko się znudzi.. ale mogę się mylić..
za to wózek extra
ja się zastanawiam nad takim wóżkiem sklepowym :-) z tym, że u nas jest wieczny problem- brak miejsca
obawiam się, żę zabawką szybko się znudzi.. ale mogę się mylić..
za to wózek extra
ja się zastanawiam nad takim wóżkiem sklepowym :-) z tym, że u nas jest wieczny problem- brak miejsca
wampi
..::..::..::..
Też tak właśnie zastanawiam się nad tym odkurzaczem, czy to będzie dobra inwestycja. Cypek lubi gadające i grające zabawki, więc mam nadzieje, że nie będzie to nietrafiona zabawka tak jak np. pchacz fp, który stał i się kurzył.
Wcześniej chciałam kupić taki Playskool PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ NOWY PL 39343 (1882774498) - Aukcje internetowe Allegro ale ten z fp chyba jest bardziej edukacyjny niż "Pyłek", który tylko gada.
U nas też jest problem z brakiem miejsca, więc zawsze zakup jakiejś większej zabawki muszę dobrze przemyśleć.
Wcześniej chciałam kupić taki Playskool PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ NOWY PL 39343 (1882774498) - Aukcje internetowe Allegro ale ten z fp chyba jest bardziej edukacyjny niż "Pyłek", który tylko gada.
U nas też jest problem z brakiem miejsca, więc zawsze zakup jakiejś większej zabawki muszę dobrze przemyśleć.
reklama
estragon
mamusia synusia:P
aga my mamy taki wózek sklepowy:
Plastikowy Wózek Na Zakupy Firmy Klein 9690, ZABAWA W SKLEP Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,Kraków
i oprócz klocków drewnianych, to jest to zabawka nr 1.
Widziałam na spacerkach, że podobają mu się wózeczki dla lalek, więc wybrałam alternatywę bardziej dla chłopców, chociaż widuję na placu zabaw chłopczyka z różową spacerówką i miśkiem w środku.
ooo, a tu znalazłam fajowe, ale drogiee;-)
Wózek na zakupy, Haba - AMKO dla dzieci
WÓZEK NA ZAKUPY Miratek.pl
Plastikowy Wózek Na Zakupy Firmy Klein 9690, ZABAWA W SKLEP Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,Kraków
i oprócz klocków drewnianych, to jest to zabawka nr 1.
Widziałam na spacerkach, że podobają mu się wózeczki dla lalek, więc wybrałam alternatywę bardziej dla chłopców, chociaż widuję na placu zabaw chłopczyka z różową spacerówką i miśkiem w środku.
ooo, a tu znalazłam fajowe, ale drogiee;-)
Wózek na zakupy, Haba - AMKO dla dzieci
WÓZEK NA ZAKUPY Miratek.pl