reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
widziałam dziś w biedronce jakąś promocję na chusteczki huggies pure 3 op. za 9,9 i były też rajstopki dziecięce, ale jaka cena, to nie wiem

Ostatnia edycja:
model elefanten pokazywałam :-p
a bartków nie znalazłam
ale dla Ciebie jeszcze raz :-p
śniegowce dziecięce - Marki - DEICHMANN

dziękuję :) nie wiedziałam ich wcześniej... muszę koniecznie obejrzeć te elefanty, bo one chyba wszystkie są z podobnego materiału i zastanawia mnie jego jakość. jeśli już wypróbowaliście butki na spacerze i możesz coś więcej napisać, to będę wdzięczna

a ja ostatnio namiętnie poszukiwałam jakiś trzewików dla Nadii. Że wybór sklepów mam nieco ograniczony - w okolicy mam tylko deichmann - na dodatek brak rozmiaru z tych różowych za kostkę elefantenów, wstąpiłam do ccc. Byłam mile rozczarowana, bo wyszła nowa seria butków dla dzieci - Junior Kids. Butki mięciutkie, wykonane ze skóry, cena super. Kupiłam Nadii fioletowe butki za 79,99. Śmiga jak w elefanten. Bardzo ciepłe. Nie mogę nic na necie znaleźć ale ktoś wystawia inny model na allegro:

http://allegro.pl/junior-kids-ccc-rozm-24-skora-nowe-wysylka-gratis-i1874019796.html

mamy bardzo podobne, kolor ciemny fiolet.

jak na razie w ccc mają mały wybór. Są kozaczki dziewczęce fioletowe i czerwone, czarne dla chłopca i trzy modele trzewików. Mierzyłam kozaczki Nadii i też są OK.

Ostatnia edycja:
dziękuję :) nie wiedziałam ich wcześniej... muszę koniecznie obejrzeć te elefanty, bo one chyba wszystkie są z podobnego materiału i zastanawia mnie jego jakość. jeśli już wypróbowaliście butki na spacerze i możesz coś więcej napisać, to będę wdzięczna

kochama to są śniegowce :-p
pewnie jeszcze jakiś czas nie wyjdziemy w nich na spacer :-D bo są baaaardzo ciepłe
ale po domu Tomek już nosił (miał jakieś 2-3 tyg. temu fazę noszenia kozaków po domu) to po 10 minutach skarpeta była mokra:laugh2:

Marzena a Ty co tak rzadko zaglądasz??

edit: polecam ciastolinę : http://allegro.pl/ciastolina-mega-duzy-zestaw-12-kolorow-30el-1916-i1867168050.html
młody ucieszony, że takie akcesoria są :-)
tylko uwaga na kolor czarny, bo farbuje :-p

reklama
aga jak to jest z tą ciastoliną? Faktycznie nie brudzi (poza tą czarną)? To jest takie cuś jak plastelina? Przykleja się do ubrań/koców/łóżek itd...?

Do góry