reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

No ja w przypadku kombinezonow/kurtek mega zimowych ..(ktore przydadza mi sie tylko na srogie polskei zimy ..bo tu bym Mateusza zagotowala w takich ocieplaczach) ...to ciesze sie, ze moja siostra swoich dziewczynek nie ubierala na rozowo. Dostalam w spadku niebieski komplet z pomaranczwymi dodatkami... uniseks... naewt nie wiem co to za firma... przymairke robilismyw sierpniu..kurtka z luzami ale do zimy luzy pewnie zanikna..spodnie dobre juz teraz prawie

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki, jak któras z Was nie ma jeszcze czapeczek na jesień i zime, to ja się nauczyłam robić i idzie mi to coraz lepiej i szybciej
Czapeczka 35zł Z PRZESYŁKĄ
Czapeczka z szalikiem 50zł z przesyłką
Zawsze dołożę jakiś fajny drobiazg gratis

Przykłady

https://picasaweb.google.com/114839206401639696337/CzapkiKapelusze
https://picasaweb.google.com/114839206401639696337/KompletyCzapkaMajteczkiDoSesjiFoto
mozna wymyślić, zamówić inne

boskie te twoje małe dzieła sztuki !!!!!!!

Właśnie przeżyłam szok- zajebiste rajstopy Veneziana są na allegro po 5 ziko, gdzie w sklepach w Wawie między 16 a 20- najzwyklejsze! Wow! Kupiłam hurtem, rajstopy i pończochy:tak: Deal tygodnia normalnie!:)

just - no to sie spozniłam z przeczytaniem tego posta... wlasnie wczoraj kupilam Veneziany ciazowe za 26 zł...
podaj linka prosze

Nikita a jak z kolorami włoczek / wełny?

Chcemy z pierwszego linka 117 taką na teraz i 67 ale z nausznikami i troczkami cieplejszą na zimę

Chrupcia czyli te?

117.jpg67.jpg

Zmierz Stasiowi główkę, a o włóczkę się nie martw - jak nie będę miała to kupię;-)

reklama
Do góry