reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Oleśka mi też te drugie się bardziej podobają :) A te co się rozwaliły to z deichmana? Bo jeśli tak to reklamuj (jeśli masz paragon), od razu Ci kasę oddadzą :)

Mam paragon, ale nie wiem, czy takie uszkodzenia uwzględnią. chociaż z drugiej strony, dziecko nie patrzy na buty, w sensie nie zwraca na nie uwagi. Może rzeczywiście spróbuje. Dzięki

a my dziś pojechaliśmy po buty na jesień, a wróciliśmy z kombinezonem z Tchibo. Na żywo mnie urzekł i ma super rozwiązania:) Tak więc będziemy się wtapiac w tłum, bo chyba cieszyły się ogromną popularnością, gdyż wzięliśmy ostatni.
A mama skorzystała z bezpłatnej porady stylistki, która mocno podbudowała moje ego:D Polecam taką profesjonalną pomoc:)

a ja poprawiłam sobie humor kupując małej zabawkę, nie kupiłam jej nic od urodzin. a pieskiem tym z fp jest zauroczona:) i z przesyłka niecałe 40zł

Proszę o radę:)

Kupiłam Jagodzie kapcie do przedszkola, rurzowe z Królewną Śnieżką naklejona na górze, o! tutaj je mam, te pod Hello Kitty, Jagoda sama wybierała:)
2_615761206_buty_dzieci5.jpg

No ale shit straszny, bo po 2,5 tygodnia i po jednym praniu zrobiły się z nich szmaty. Jedna królewna się odkleiła i zaginęła, guma na podeszwie się połamała. No rzeźnia.
Szukam nowych. Co myslicie o tych? Które ładniejsze?
Balerina Kapcie Pantofle Czeszka Vi-GGa-Mi (R 27) (1837279937) - Aukcje internetowe Allegro

Balerina Kapcie Pantofle Pola Lemigo ( R 27 ) KB (1837931278) - Aukcje internetowe Allegro
Moja Gabi miała takie same różowe tylko z Hello Kitty w tamtym roku, nosiła je w szkole i co max 1,5 miesiąca chodziłam je reklamować i wymieniali mi na nowe, bo raz, że wyglądały jak szmaty, to dwa, że się podeszwa odklejała z przodu.

Co do nowych ja bym wybrała te 2 mają ładniejsze kolory.

Mam paragon, ale nie wiem, czy takie uszkodzenia uwzględnią. chociaż z drugiej strony, dziecko nie patrzy na buty, w sensie nie zwraca na nie uwagi. Może rzeczywiście spróbuje. Dzięki
Jeśli to są z Deichmana, to bez problemu wymieniają, ja latałam co chwila i wymieniali mi na nowe bez 2 zdań i tym sposobem od września 2010 nie kupiłam mojej córci ani razu nowych kapci do szkoły, bo co się popsują, to wymieniam, teraz pewnie znów się rozwalą, więc czeka mnie kolejna podmianka
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Oleśka clarksy super trafiłaś, no moim zdaniem wcale nie takie "letnie" - porządne jesienne buty. Następne będą wyższe i ocieplane i to już kozaki.
Dla Jagodzianki - zdecydowanie drugie - w kratkę , jakieś takie zgrabniejsze mi się wydają.

A my dziś zrobiliśmy ostateczne podejście do mierzenia kombinezonu w tchibo i pojechaliśmy do CH. POnieważ po drodze do stoiska tchibo był Wójcik, to weszliśmy do Wócika i skończyło się kupnem kombinezonu :-D, czyli do Tchibo nawet nie doszłam. Cenowo praktycznie na jedno wyszło - raptem 10 zeta więcej, bo teraz jest w Twoim Stylu kupon rabatowy do Wójcika, o czym poinformowala mnie miła pani w Wójciku. Małż skoczył do kiosku po Twój Styl październikowy, i w kieszeni zostałało ponad 70 zł ;-). Kupiłam z serii wesoły szop - zielono brązowy. Urzekła mnie miękkośc materiału - bardzo ciepły, a zarazem miękki. Ubrałam Jaśkowi, to bardzo swobodnie się w nim poruszał :tak:.

Estragon a jaki rozmiar wzięłaś dla Karollo? I który wzór? - ten granatowy, czy brązowo błękitny? U nas nigdzie nie znalazłam tego brązowo błękitnego, ponoć to zeszłoroczny wzór, miałam zamawiać na necie, po dobraniu rozmiaru, ale ostatecznie nigdzie nie znalazłam nawet do przymiarki jakiegokolwiek 74/80, a ten większy był jak wór pokutny - duuużo za duży

julita - a wiesz, że nie wiem? Nawet mnie to specjalnie nie interesowało. Babka pokazała mi kombinezon i powiedziała, że dodatkowo mogę zaoszczędzić na nim 70zł, więc nic więcej mnie nie obchodziło ;). Małż wziął ostatni numer TS w empiku obok. Jeszcze sprawdzał, czy jest kupon, bo babki wyciągają sobie te kupony z gazet. Ale wydaje mi się, że jak promocja jest w gazecie o zasięgu ogólnopolskim i dotyczy sieciówki, to wchodzą w grę wszystkie sklepy.

reklama
Do góry