reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Afi - z tymi rozmiarami, to sama wiesz jak jest - niby najwięcej ma ubrań na 80, ale i niektóre 86 się zdarzają, a czasem też i 74.Natomiast ten kombinezon z tchibo jest na prawdę duży. Uważam, ze to taki solidny rozmiar 92. Teraz popatrzyłam na tą aukcję z allegro, co wkleiłaś rozmiarówkę 74/80, to na Jaśka niby byłby tak na styk - mierzyłam na podstawie jego aktualnej jesiennej kurtki. Tylko mi tam w tych wymiarach obwodu rękawa brakuje. Na obwód ciała jest o.k. - wejdzie coś grubszego pod spód, ale nie wiem jak z rękawami, boję się, czy nie będzie napompowany jak ludzik michelina, z tzw wrzodami pod pachami, odbijającymi ręce od tułowia :baffled:
Ale powiem Ci Afi, że jak go kupisz w takim rozmiarze, jak wzięłaś, to masz duże szanse zabezpieczyć Jagodziankę w kombinezon na kolejną zimę, bo coś mi się widzi, że to za rok będzie w sam raz ;-);-).
Póki, co wyślij małża na przymiarkę do Tchibo, najwyżej jak podpasuje Wam ten rozmiar mniejszy to weźmiesz, a później im oddasz ten co przyślą ze sklepu internetowego - niby, że się rozmyśliłaś :p

edit - a widze, że możesz wymienić! T fajnie, wyślij im mailą zeby się wstrzymali z wysyłką, bo musisz przymierzyć i pogoń małża do sklepu stacj. Zawsze też może kupić na samą przymiarkę w domu, do Twojej akceptacji, bo w sklepach można oddawać towar do 30 dni bez jakichkolwiek tłumaczeń i zawsze to podkreślają przy zakupie

Ostatnia edycja:
reklama
jesooo Lenka jak ja uwielbiam czytać Twoje posty.. tak fajnie wszystko rzeczowow wyjasniasz.. i nazywasz rzeczy po imieniu.. mnie się nie chiałoby takich elaboratow pisac.. i dzięki Tobie mogę się pod opinie podpiąc..:) thanx:tak::tak::tak::tak::tak:

hehe - lubisz takie aboraty czytać??? To Ty jakaś sado-maso chyba jesteś :-D Ale fakt - ja z rzadka, ale jak pierdyknę, to niemalże epopeja. Dlatego rzadziej piszę, bo częściej to już pewnie bym bana dostała za te wywody :-D:-D

Na śnieg:tak: Bo drugą kurtkę mam brązową z turkusowymi elementami. Cudem dobrałam do niej pasującą czapkę i teraz muszę wyczarować spodnie....

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry