reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Oleśka super zakup :tak:
Tomek miał jedną parę clarksów, ale ciążko mu się zakładało, jakieś bardzo szczupłe były...
a jeśień póki co ciepła jest, więc nie będzie mu zimno :-)

oo, jakie fajne! i świetna cena!
w jakich sklepach sprzedają buty clarksa???
Nie wiem, gdzie jeszcze wstawiają te buty oprócz firmowych sklepów, bo rzadko chodzę po CH:(

Aga, te mi właśnie na jakieś szersze wyglądają, albo takie zdjęcie... no niestety nie mam kiedy iść, żeby poprzymierzać Jaśkowi butki:( Do clarksa rzadko wchodziłam, bo dość drogie mają modele, ale mój P. ma od nich buty (przecenione:)) i mega zadowolony:)

Oleśka, świetne te buty! bardzo mi się podobają. takie męskie :)
mięskie!! nie oglądasz reklam??? hi hi

Estragon
: u nas w sklepie gdzie Ecco jest... ale to pewnie u nas taki wyjątek.... ale w KRK na pewno przynajmniej w jednej galeryi mają...

Oleska:
mnie zauroczyly te buciki.. a jeszcze bardziej ich cena... bo szczerze jakaś okazja?? ciekawa cena.... przez to czyni buty bez wad..:)

Proszę o radę:)

Kupiłam Jagodzie kapcie do przedszkola, rurzowe z Królewną Śnieżką naklejona na górze, o! tutaj je mam, te pod Hello Kitty, Jagoda sama wybierała:)
2_615761206_buty_dzieci5.jpg

No ale shit straszny, bo po 2,5 tygodnia i po jednym praniu zrobiły się z nich szmaty. Jedna królewna się odkleiła i zaginęła, guma na podeszwie się połamała. No rzeźnia.
Szukam nowych. Co myslicie o tych? Które ładniejsze?
Balerina Kapcie Pantofle Czeszka Vi-GGa-Mi (R 27) (1837279937) - Aukcje internetowe Allegro

Balerina Kapcie Pantofle Pola Lemigo ( R 27 ) KB (1837931278) - Aukcje internetowe Allegro

Oleska jesli moge wyrazic tu swoja opinie ( pomimo,ze ostatanio podpadlam z moimi opiniami u coponiektorych :-)))) to mi tez te drugie w kratke popdobaja sie bardziej ..te pierrwsze takie majtkowate tzn majtkowaty roz.
a i ciemniejsza podeszwa bedzie lepsza...nie bedzie widac az tak jak sie zabrudzi a podeszwy nawet od kapci sie brudza tzn guma :-))))
Jedyne co to moze te gumki , ale to generalnie i w jednej i w drugiuej parze pewnie "sflaczeja" troche po jakim czasie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry