reklama
katagorka20
Fanka BB :)
my tez 4+ a kiedys nawet 5 były oki awaryjnie...
nataliak wraca cieplo to zużyjecie białe pampki
nataliak wraca cieplo to zużyjecie białe pampki
wampi
..::..::..::..
My już pół roku w 4 ;-) Cypek ma grube udka (po mamusi ) i 3 go obcierały przy gumkach, więc dlatego tak szybko wskoczyliśmy w 4.Jej, Wy już pieluchy w rozmiarze 4+ kupujecie a my jeszcze w 3 śmigamy :-)
strega
no my 4 a czasem na noc zakladalam 5..ale ostatnio bie przesikiwal sie wiec wrocilam na nocne 4..coby mi pozniej nie zostaly. Mam mega zapasy poampersow bo byl promocja i wzielam dwa pudla po 130 sztuk (1x 4 i 1x5)
Ja w domu w tyg na dzien zuzywam max 3 pampersy..rano, czasem wieczorem i na noc.... reszta odpada bo zlobek..a tam jzu pamepesy sa w cenie wiec nie musze przywozic
wczoraj robilam malemu probe kostiumu kapielowego i przy okazji wycignelam z zeszlego roku huggisy swimmersy te 7-12 kg...wejsc w nie wejdzie ..ale moim zdaniem nie ma juz miejsca na ewentuulana kupe.... zostalo mi pewnie 10 sztuk
nie wiem jak one sie zachowuja w wodzie bo na basen ma kapielowki te takie z wkladem gumowanymw srodku a w tamtym roku nie kapal sie w morzy wiec nie wiem czy teraz beda ok te pampersy czy za male i musze kupic wieksze...hmmmmmmm
Ja w domu w tyg na dzien zuzywam max 3 pampersy..rano, czasem wieczorem i na noc.... reszta odpada bo zlobek..a tam jzu pamepesy sa w cenie wiec nie musze przywozic
wczoraj robilam malemu probe kostiumu kapielowego i przy okazji wycignelam z zeszlego roku huggisy swimmersy te 7-12 kg...wejsc w nie wejdzie ..ale moim zdaniem nie ma juz miejsca na ewentuulana kupe.... zostalo mi pewnie 10 sztuk
nie wiem jak one sie zachowuja w wodzie bo na basen ma kapielowki te takie z wkladem gumowanymw srodku a w tamtym roku nie kapal sie w morzy wiec nie wiem czy teraz beda ok te pampersy czy za male i musze kupic wieksze...hmmmmmmm
agulam
dziewczyny jak sciagne ten kod z rossmana to dzis go trzeba wykorzystac?
Ola nosi 4+ juz od dluzszego vczasu ale ona z tych pulchniutkich;-)
Alis ciesz sie bo w 3 jest wiecej sztuk
agnieszka fajne buciki,wiem ze clarks w mano ale tam mi nie po drodze,do portu lepiej
wonka super buciki,Ola ma bardzo podobne z innej kolekcji,z zielonymi dodatkami ,ale rzadko nosi bo jednak zielony gryzie mi sie z wiekszoscia kolorowjak zrobie fotke to wstawie
Ola nosi 4+ juz od dluzszego vczasu ale ona z tych pulchniutkich;-)
Alis ciesz sie bo w 3 jest wiecej sztuk
agnieszka fajne buciki,wiem ze clarks w mano ale tam mi nie po drodze,do portu lepiej
wonka super buciki,Ola ma bardzo podobne z innej kolekcji,z zielonymi dodatkami ,ale rzadko nosi bo jednak zielony gryzie mi sie z wiekszoscia kolorowjak zrobie fotke to wstawie
Jej, Wy już pieluchy w rozmiarze 4+ kupujecie a my jeszcze w 3 śmigamy :-)
my tez 3 ale juz ostatnia paczka, dzis kupilam rosmanowskie 4
my tez 3 ale juz ostatnia paczka, dzis kupilam rosmanowskie 4
i jak? grube są? fajne w dotyku?
alis ma od ładnych paru miesięcy na 4 lecimy, mamy jedną paczkę 4+ to czasem na noc zakładam, jak mały mocno się opije przed snem ;-)
a Majka szczupła jest, więc na 3 jedzie :-) i agulam dobrze napisała, ciesz się, bo jest ich więcej w paczce
reklama
Wonka uk
Dziewczyny po przecenach za buciki clarksa stowke trzeba dac,ale widzialam modele po 70 zl. tez
czyli tyle ile za buciki z nowej kolekcji u mnie.niezle