reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja ostatnio będąc w sklepie kupiłam mega pakę Huggisów...nie wiem co mnie podkusiło ale to pieluchy to koszmar!!! Never more!!!

Poza tym chciałabym polecić pluszaki z Ikei, konkretnie te:
TORVA Pluszak - IKEA
TORVA Pluszak - IKEA
TORVA Pluszak - IKEA
my mamy na razie tylko pana brokuła ale jutro dostanę jeszcze pana marchewkę :p Są rewelacyjne a i Majce bardzo przypadły do gustu :) Pan brokuł robi aktualnie za poduszkę :p

krewetka 4 jest 80 w dużej paczce.

Alis widziałam ostatnio te pluszaki i tak się zastanawiałam czy kupić, ale skoro polecasz, to kupię Cypkowi na imieniny.

Muszę zainwestować w jakąś zabawkową kuchnię jak Cypek zacznie wreszcie chodzić, bo ostatnio zainteresował się "gotowaniem", wygrzebał od siostry z szuflady zabawkowe talerzyki, sztućce, szklaneczki, garnki itp. i miesza w nich, układa, a później udaje, że je widelczykiem lub łyżeczką. Widziałyście jakieś fajne kuchnie? Jak tak to proszę o porady, bo muszę się na jakąś zdecydować.

Ostatnia edycja:
alis, fajne te pluszaki ;) smieszne ;)

Co do pieluszek z Rossmanna to pamietajcie że 4 z Rossmanna są mniejsze (węższe) niż 4 na przykład z Biedronki (Dada). My jak kupujemy Rossmanna to raczej 4+

I pieluszki z Rossmanna nie zmieniły sie ostatnio. Są aktualnie grubsze niz nowe Dada. Daltego z Rossmanna kupujemy jedynie te pieluchy-majtki. One sa cieniutkie i fajne.

Ja ostatnio będąc w sklepie kupiłam mega pakę Huggisów...nie wiem co mnie podkusiło ale to pieluchy to koszmar!!! Never more!!!

Poza tym chciałabym polecić pluszaki z Ikei, konkretnie te:
TORVA Pluszak - IKEA
TORVA Pluszak - IKEA
TORVA Pluszak - IKEA
my mamy na razie tylko pana brokuła ale jutro dostanę jeszcze pana marchewkę :p Są rewelacyjne a i Majce bardzo przypadły do gustu :) Pan brokuł robi aktualnie za poduszkę :p

Potwierdzam te maskotki są rewelacyjne, mają bardzo żywe kolory:) u nas bez pana marchewki nie ma spania:)

No tak tysia masz rację, bo ja też jak kupowałam kiedyś na noc babydream jak jeszcze nie było tych nowych Dada, to brałam 4+.

reklama
Do góry