reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

alis, bo Majeczka z tych szczuplejszych ;) A pieluszki przede wszystkim w obwodzie brzuszka maja rózne wymiary, Na długośc 3,4 i 4+ są bardzo podobne.

reklama
no my 4 a czasem na noc zakladalam 5..ale ostatnio bie przesikiwal sie wiec wrocilam na nocne 4..coby mi pozniej nie zostaly. Mam mega zapasy poampersow bo byl promocja i wzielam dwa pudla po 130 sztuk (1x 4 i 1x5)
Ja w domu w tyg na dzien zuzywam max 3 pampersy..rano, czasem wieczorem i na noc.... reszta odpada bo zlobek..a tam jzu pamepesy sa w cenie wiec nie musze przywozic

wczoraj robilam malemu probe kostiumu kapielowego i przy okazji wycignelam z zeszlego roku huggisy swimmersy te 7-12 kg...wejsc w nie wejdzie ..ale moim zdaniem nie ma juz miejsca na ewentuulana kupe.... zostalo mi pewnie 10 sztuk
nie wiem jak one sie zachowuja w wodzie bo na basen ma kapielowki te takie z wkladem gumowanymw srodku a w tamtym roku nie kapal sie w morzy wiec nie wiem czy teraz beda ok te pampersy czy za male i musze kupic wieksze...hmmmmmmm

dziewczyny jak sciagne ten kod z rossmana to dzis go trzeba wykorzystac?

Ola nosi 4+ juz od dluzszego vczasu ale ona z tych pulchniutkich;-)
Alis ciesz sie bo w 3 jest wiecej sztuk:tak:

agnieszka
fajne buciki,wiem ze clarks w mano ale tam mi nie po drodze,do portu lepiej

wonka super buciki,Ola ma bardzo podobne z innej kolekcji,z zielonymi dodatkami ,ale rzadko nosi bo jednak zielony gryzie mi sie z wiekszoscia kolorow:sorry:jak zrobie fotke to wstawie

my tez 3 ale juz ostatnia paczka, dzis kupilam rosmanowskie 4

i jak? grube są? fajne w dotyku?

alis ma od ładnych paru miesięcy na 4 lecimy, mamy jedną paczkę 4+ to czasem na noc zakładam, jak mały mocno się opije przed snem ;-)
a Majka szczupła jest, więc na 3 jedzie :-) i agulam dobrze napisała, ciesz się, bo jest ich więcej w paczce :-D

reklama
Do góry