reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ostatnia edycja:
reklama
Julita myślisz, że Maja będzie na jesieni już w 92 chodziła? Bo ja to się nastawiam pociągnąć na 86 przez zimę. Jak tak patrzę po dzieciach znajomych, to od roku ta rozmiarówka się trochę zatrzymuje. Np. Jasiek nosi rozmiar 86, a koleżanki córeczka - 2,5 roku rozmiar 92, przy czym jest uważana za na prawdę duże dziecko - wysoka, niejedna osoba daje jej 4 lata.

ja tez Agusce takie cieplejsze rzeczy 92 kupuje. Teraz większość na 86, spodnie/legginsy tylko 80. Zreszta jak patrze na bluzy, bluzeczki,kurtki to 86 i 92 niewiele się różnia. Ale juz spodnie 86 i 92 są znaczne róznice w długości. Akurat teraz jest taki etap ze dzeciom rosna przede wszystkim nogi, a kadłubek juz mniej.

Zresztą, ja nie lubie jak coś na Aguske jest przymale i nie wciskam jejw ciuchy na siłe. A wiem ze sa osoby co tak robią (sama mam co najmniej 2 takie koleżanki), No i one sie chwalą ze roczne dziecko 12 kg w rozm 80 chodzi.....szczegół że guziki az strzelaja....

Julita, wrzuc co fajnego kupiłaś. W reKidsie te zakupy? Bo ja tez ReKidsa mam u siebie i to chyba najsensowniejszy sklep dziecowy jaki mamy.

Ostatnia edycja:
No nie wiem, czas pokaże jaki rozmiar będzie. Ja się nie przejmuję, bo i tak nic na wyrost nie kupuję, od rozmiaru 86 wszystko na bierząco. Już mam trochę ciuchów nie trafionych rozmiarowo w porę roku, więc uznałam, że taniej mnie wyniesie kupić aktualny rozmiar w normalnych cenach, niż nakupować na wyrost trochę taniej i później nie używać.

Czy któraś z Was wie gdzie w Białym są warte 'zwiedzenia' galerie handlowe? Jedziemy teraz na tydzień do Zambrowa i wybierzemy się z małżem i Majką na cały dzień do Białego to może bym jakieś wyprzedaże przy okazji zahaczyła...:)

Julita myślisz, że Maja będzie na jesieni już w 92 chodziła? Bo ja to się nastawiam pociągnąć na 86 przez zimę. Jak tak patrzę po dzieciach znajomych, to od roku ta rozmiarówka się trochę zatrzymuje. Np. Jasiek nosi rozmiar 86, a koleżanki córeczka - 2,5 roku rozmiar 92, przy czym jest uważana za na prawdę duże dziecko - wysoka, niejedna osoba daje jej 4 lata.

Lenkaa moja Maja teraz chodzi w ubrankach 86 i niektóre body, właśnie z rekidsa są już na nią na styk więc myśle ze jesień i spokojnie zimę 92 będzie dobre, ale rozmiary są różne więc nie ma się co sugerować. Na metkach tych ubranek pisze 92 1,5-2 lata.

Tysia jak znajdę chwilkę to zrobie zdjęcia i wstawie.

reklama
Do góry