reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ale żeby nie było tak super wybuliłam dzisiaj 70zł na książkę i ćwiczenie do angielskiego dla córci. Co za ceny... na razie na podręczniki wydałam 240zł, została jeszcze tylko religia i informatyka, więc pewnie do 3 stówek dojdzie. Już boje się co to będzie w następnych klasach...

w zeszlym roku(do 1 klasy) za ksiazki zaplacilam ok 350zl,w tym roku podobnie...nie moge odkupic od kogos ,bo to nauczanie zintegrowane wiec lipa i co roku musze kupowac nowe...

reklama
no ale jak sie opisy 25-latek czyta jakie to stare są to aż mnie bynajmniej ciarki przechodzą i doła można podłapać...
Ale ćwierć wieku to już starość... ;-) jak tak sobie pomyślę, że przeżyłam już praktycznie 1/3 mojego życia :szok:... ale w sumie życie zaczyna się dopiero po 30, więc jeszcze wszystko przede mną, czekam na ten piękny dla kobiety wiek :tak:

Z resztą mogę się czuć staro mając 25 lat (no prawie 26 za 1,5 miesiąca), mnie postarza fakt, że mam prawie 9 letnią córkę ;-)

to chyba nie ten temat...
Żeby było w temacie coś o zakupach, miałam jechać polować na wyprzedażach, ale pogoda mnie uziemiła ;-)

Ostatnia edycja:
Dotarłam dziś jednak na wyprzedaże.Byłyśmy w clarksie,sprzedawczyni zmierzyła Nadii stópkę i ma rozmiar 4 1/2 (chyba 20,5 -21). W każdym sandałki 20 są już za małe,więc kupiłam jej nowe w rozmiarze 4 1/2 (różowe z serduszkiem-śliczne) i na jesień rozmiar 5 różowe buciki ze światełkami,wszystkie buciki za 50% ceny.Jestem bardzo zadowolona.W promod kupiłam świetną biżuterię- 60% ceny- piękna.W zarze bez rewelacji,coś kupiłam dla dwóch dziewczyn,bardziej na teraz,niż na przyszłe lato,w mango kilka rzeczy dla siebie i w venezii -klapki za - 50% ceny.Poza tym wszędzie multum ludzi, byłam tylko w porcie,dalej już nie miałam siły.Następne zakupy za 2 tygodnie,może ceny jeszcze zjadą w dół.

Dotarłam dziś jednak na wyprzedaże.Byłyśmy w clarksie,sprzedawczyni zmierzyła Nadii stópkę i ma rozmiar 4 1/2 (chyba 20,5 -21). W każdym sandałki 20 są już za małe,więc kupiłam jej nowe w rozmiarze 4 1/2 (różowe z serduszkiem-śliczne) i na jesień rozmiar 5 różowe buciki ze światełkami,wszystkie buciki za 50% ceny.Jestem bardzo zadowolona.W promod kupiłam świetną biżuterię- 60% ceny- piękna.W zarze bez rewelacji,coś kupiłam dla dwóch dziewczyn,bardziej na teraz,niż na przyszłe lato,w mango kilka rzeczy dla siebie i w venezii -klapki za - 50% ceny.Poza tym wszędzie multum ludzi, byłam tylko w porcie,dalej już nie miałam siły.Następne zakupy za 2 tygodnie,może ceny jeszcze zjadą w dół.

Agnieszko pochwal się bucikami??? Za pół ceny czyli ile, kosztowały

z moich rachunków wynika, że mam coś ok. 100 lat

Bali to prawie tyle co ja, bo ja ze 101 chyba:-D:-D:-D

w kwestii zakupow ,zaczelo sie szalenstwo wyprzedazy:-)
w zeszlym roku nie poszlalam,bo pasowaly na mnie tylko torebki i buty to sobie odbijam troche w tym sezonie;-)
wczoraj wyskoczylam do centrum z mezem i pare szmatek wskoczylo do szafy:happy:

no i dla malej oczywiscie tez cos musialo byc,tym razem butowo
crocsy za cale 5£ i super adidaski za 12£.takie zakupy to ja lubie:-)

reklama
Agnieszka - to i tak się obłowiłaś! cholercia, dzięki za przypomnienie mi o clarksie, bo zupełnie wyleciał mi z głowy. Ja tez wpadłam do Portu w weekend, oczywiście Tocha zostala obkupiona - w HM była dodatkowa "znizka" - na zasadzie 3 w cenie 2- Tosia dostała 3 pary jeansów, kieckę i dwie sweet bluzeczki - rozmiary - 86 i 92, bo HM ma jakąś dużą rozmiarówkę, w reserved już pustki ale fajne skarpetki i też 3 za 2,

Ostatnia edycja:
Do góry