reklama
z moich rachunków wynika, że mam coś ok. 100 lat
to zaszczyt mieć Cię w naszym gronie;-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
bali: to ja coś podobnie mam chyba ze 110 lat... coś czuję że niedługo się do księgi guinessa wpiszemy... że tak długo żyjemy of kors
JustMe: mnie też zaszczyt mieć??
No ba!! Starszyzna zawsze jest ile widziana hahahahhahahaha Wy to jesteście obie wariatki. Ja jestem zdania, że nie ważne ile ma się lat, tylko jaką ma się mentalność. Miałam koleżnakę, która chyba się urodziła mając na starcie ze 40.... Wybaczcie Kochane, ale ja tam zadnej różnicy wieku nie czuję
aldonta
Fanka BB :)
No za moich czasów, te 6 lat temu w ostatniej klasie liceum za książkę i podręcznik do angielskiego płaciłam (a raczej moja mama) 150zł.
W tamtym roku za te same książki córci, tylko że do 2 klasy płaciłam 52zł, ile to wszystko przez rok podrożało.
DO KLASY 6 PODST ZAPŁACISZ 280 :/ DO GIMnazjum jeszcze wiecej ://
wiolan
PODWÓJNA MAMA
No ba!! Starszyzna zawsze jest ile widziana hahahahhahahaha Wy to jesteście obie wariatki. Ja jestem zdania, że nie ważne ile ma się lat, tylko jaką ma się mentalność. Miałam koleżnakę, która chyba się urodziła mając na starcie ze 40.... Wybaczcie Kochane, ale ja tam zadnej różnicy wieku nie czuję
róznicy też nei czuję.. poza tymi koscmi... no ale jak sie opisy 25-latek czyta jakie to stare są to aż mnie bynajmniej ciarki przechodzą i doła można podłapać.......
sorki.. nie na temat...
O Matyldo...
Koleżanki Matrony czyż i ja dostapię zaszczytu przyjęcia do zacnego grona? Kwalifikuje mnie skończony chrystusowy wiek i kurze łapy (w galarecie cellulitu of kors )
Ale mądrze prawi JustMe ja to jak miałam 18-stkę to poważniejsza byłam niż teraz ;-)
aaaa to zakupowy jest....
to chciałam dodać, że jestem bardzo rozczarowana wyprzedażami :-(
W Zarze w Złotych same malutkie ciuszki, w HM głównie dziewczęce :-(
Deichmann, Clarks po kilka par w rozmiarze 18-19
GM Re Kids przecena z 24 na 19,90 albo 79 na 59 i nie z czego wybierać... to ja nie mam ciśnienia kupować.
A z butami mamy lipe - wczoraj sie okazało, ze krytych bucikow juz Stachu na noge nie wciśnie i zostały mu sandały i crocsy
Koleżanki Matrony czyż i ja dostapię zaszczytu przyjęcia do zacnego grona? Kwalifikuje mnie skończony chrystusowy wiek i kurze łapy (w galarecie cellulitu of kors )
Ale mądrze prawi JustMe ja to jak miałam 18-stkę to poważniejsza byłam niż teraz ;-)
aaaa to zakupowy jest....
to chciałam dodać, że jestem bardzo rozczarowana wyprzedażami :-(
W Zarze w Złotych same malutkie ciuszki, w HM głównie dziewczęce :-(
Deichmann, Clarks po kilka par w rozmiarze 18-19
GM Re Kids przecena z 24 na 19,90 albo 79 na 59 i nie z czego wybierać... to ja nie mam ciśnienia kupować.
A z butami mamy lipe - wczoraj sie okazało, ze krytych bucikow juz Stachu na noge nie wciśnie i zostały mu sandały i crocsy
Ostatnia edycja:
reklama
flintolinka
Fanka BB :)